Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος», και μοιράστηκε ιστορίες από το χθες. Μίλησε για τον πρώτο του δάσκαλο μουσικής, έναν τυφλό πλανόδιο ακορντεονίστα στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών, αλλά και τη σκηνική του σύμπραξη με τον Στίβι Γουόντερ. Περιέγραψε μοναδικά πώς γνώρισε τον Σάκη Μπουλά, αλλά και το τελευταίο τηλεφώνημα με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Αναφερόμενος στον καλό του φίλο και αξέχαστο Σάκη Μπουλά, είπε: «Ήμασταν αδερφικοί φίλοι με τον Σάκη. Με διαφωνίες πολλές. Η μεγαλύτερη ήταν ο τρόπος της ζωής του. Ήθελα να είναι διαφορετικός ο Σάκης απέναντι σε κάποια πράγματα που τα πάθη του τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν».

Γιάννης Ζουγανέλης: «Διαφωνούσαμε με το Σάκη Μπουλά για τον τρόπο ζωής του»

Και πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Του έδινα συνεχώς συμβουλές, αν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, αλλά το έκανα από αγάπη. Όταν ένας άνθρωπος μπαίνει με υστερικό τρόπο στα πάθη, αυτό δεν είναι το καλύτερο, για τον ίδιο τον άνθρωπο. Το ήθελε. ήξερε, είχε αυτογνωσία, αλλά έβαζε μέσα του πράγματα και τα οποία δεν μπορούσε να ξεπεράσει. Έπινε πολύ παραπάνω, σε σημείο που εγώ γινόμουν ράκος, ενώ εκείνος την άλλη μέρα ήταν εντάξει».

Εξομολογητικός, θυμάται τι ήταν αυτό που τον προσέλκυσε στην επί 40 χρόνια σύντροφό του, Ισιδώρα Σιδέρη, εξηγεί για ποιο λόγο δεν έχει γράψει ακόμη cd για την κόρη του, και αποκαλύπτει αν τον ενοχλεί, όταν τον συστήνουν ως «πατέρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ