Γιάννης Ζουγανέλης: «Πάντα αποδεχόμουν τις επιλογές της και όταν διαπίστωνα λάθη αποχωρούσα»

Καλεσμένος στο Πρωινό ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για την σχέση της Ελεωνόρας με τον Νίκο Συρίγο. Ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:

«Με τον Νίκο Συρίγο είμαστε φίλοι περίπου 20 χρόνια. Δε βρισκόμαστε στην καθημερινότητά μας, αλλά είμαστε φίλοι. Γνωριζόμαστε, μιλάγαμε, ανταλλάσσαμε τηλέφωνα. Είμαι χαρούμενος με τη σχέση τους γιατί πιστεύω πολύ στη συμβίωση. Η συμβίωση δεν είναι απλό πράγμα. Νιώθω ότι τα πράγματα είναι έτσι, παρότι δεν έχω μεσολαβήσει στις επιλογές της κόρης μου ποτέ.

Με τη μητέρα της μιλάει περισσότερο, γιατί έχουν ιδιαίτερη σχέση. Εγώ από τη φύση μου δε θα μπορούσα να παρέμβω. Πάντα αποδεχόμουν τις επιλογές της και όταν διαπίστωνα λάθη αποχωρούσα. Χάρηκα όταν έμαθα για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, γιατί τον ξέρω. Χάρηκα, αλλά και πάλι με μια συστολή. Θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση, την πιστεύω. Και πιστεύω πως ο Νίκος είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να αντιληφθεί που πρέπει να υποχωρήσει, που πρέπει να συμβάλλει. Είναι διακριτικός».

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ