Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε χθες τα γενέθλιά του και οι φίλοι του αποφάσισαν να του οργανώσουν ένα μοναδικό party έκπληξη.

Ο Ντάνος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και γιόρτασε τα 38 γενέθλια του παρουσία πολλών φίλων. Η τούρτα του Γιώργου Αγγελόπουλου ήταν από σοκολάτα και είχε πάνω μόνο ένα κεράκι.

Στο πλευρό του Ντάνου για τα γενέθλιά του βρέθηκαν ο Αντύπας, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Σάσα Σταμάτη και άλλοι άνθρωποι από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

 

View this post on Instagram

 

Μαζευτήκαμε λίγοι φίλοι και καλοί να πούμε τις ευχές μας στο Γιώργο ! Στο Γιώργο που έχουμε πολλά κοινά , που δεθήκαμε με όμορφο και ιδιαίτερα ευλογημένο τρόπο , και που μαζί με τη Ρανια και τον Τάσο έχουν ιδρύσει το σωματείο «φύλακας Αγγελος» που θα λειτουργεί σαν πραγματικός φύλακας αγγελος σε κακοποιημένα παιδάκια .. Γιώργο μου όλα τα καλά του θεού , να τα χιλιασεις ! Ρανια , Γιώργο και Τάσο είμαι δίπλα σας και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης αλλά και από τη θεσμική μου θέση να στηρίξω το έργο σας , το όνειρο σας ! Πάμε δυνατά ??

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΝΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

ΡΑΝΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΓΚΑΣ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ ΡΑΝΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ