Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς κρατούν αγκαλιά τη μονάκριβη κόρη τους.

Η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι της, χθες, και ο Ντάνος θέλησε να μοιραστεί ένα υπέροχο βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τη μικρή τους.

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας… @dimitravmk σε ευχαριστώ για την υπομονή σου ,τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας», ήταν το πρώτο μήνυμα του Ντάνου στα social media δημοσιεύοντας το πρώτο βίντεο με τη μικρή.

Λίγες ώρες πριν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε τις πρώτες δηλώσεις on camera.

Γιώργος Αγγελόπουλος
Ο Γιώργος κατά την έξοδο από το μαιευτήριο

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… 

Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.

Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Γιώργος Αγγελόπουλος
Ο Γιώργος στις πρώτες στιγμές με την κόρη του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ