Δηλώσεις στους ρεπόρτερς που τον συνάντησαν παραχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης και σχολίασε όσα λέγονται για όσους ασχολούνται με την υποκριτική χωρίς να έχουν ολοκληρώσει κάποια δραματική σχολή ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ειδικά εμείς που δεν έχουμε και βοήθεια με τους γονείς μας, είναι δύσκολα τα πράγματα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός για τον γιο του, τον οποίο έχει αποκτήσει με τη Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ωστόσο, ο Γιώργος Χρανιώτης ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τι πιστεύει πως τον απασχολεί, απάντησε: «Με ρωτάει πράγματα για το τι θα κάνει αλλά τον τελικό λόγο τον έχει ο ίδιος. Πού να ξέρω τι τον απασχολεί, ρωτήστε τον. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν τελειώσει δραματικές σχολές και ήταν κακοί επαγγελματίες, κι έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν τελειώσει δραματικές σχολές και ήταν άψογοι».

«Η άποψή μου είναι ότι το θέατρο είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση για έναν ηθοποιό που δεν έχει την τριβή της δραματικής σχολής, η τηλεόραση και ο κινηματογράφος είναι ένα άλλο πράγμα το οποίο μαθαίνεται», συμπλήρωσε ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος απέφυγε να αποσαφηνίσει αν εκείνος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παίξουν τελικά μαζί σε ταινία. Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι».

Γιώργος Χρανιώτης: Η φωτογραφία με την μητέρα του και η απίστευτη ομοιότητα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ