Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται στην Ιαπωνία, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται στην άλλη μεριά του κόσμου…

Το καλοκαίρι, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε κάνει ένα ταξίδι που πολλοί θεωρούν ως όνειρο ζωής και είχε επισκεφθεί την Ισλανδία. Μαγευτικά τοπία, καταπράσινη φύση, πετρώδη ηφαίστεια και, φυσικά, το Βόρειο Σέλας ήταν μέσα στα highlight εκείνου του ταξιδιού, το οποίο ο σεναριογράφος και ηθοποιός κράτησε ως πολύτιμες αναμνήσεις από τον περασμένο Αύγουστο.

Εντυπωσιακή φωτογραφία από το ταξίδι του Γιώργου Καπουτζίδη στην Ισλανδία τον περασμένο Αύγουστο.

Φαίνεται, όμως, πως ως λάτρης των ταξιδιών και της γνωριμίας με άλλους πολυτισμούς, ο Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψε από την Ισλανδία έτοιμος να σχεδιάσει το επόμενο ταξίδι του. Κι αυτό πραγματοποιεί εδώ και μερικές μέρες, καθώς βρίσκεται ήδη στη μακρινή Ιαπωνία.

Μία χώρα άγνωστη στους περισσότερους από εμάς, τόσο από πλευράς τοπίων όσο και κουλτούρας των ανθρώπων της, παραμένει ένα μυστήριο που πολλοί θα ήθελαν να εξερευνήσουν. Αυτό ακριβώς κάνει και ο Γιώργος, φροντίζοντας παράλληλα να μας μυήσει στα μυστικά της, καθώς ανεβάζει φωτογραφίες από τα ξεχωριστά μέρη τα οποία επισκέπτεται.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης στον προσωπικό του λογαριασμό του Instagram και ταξιδέψτε με το μυαλό μέχρι την Άπω Ανατολή.

Η ανθισμένη κερασιά, σήμα-καταθέν του Τόκιο, και στο φόντο ένας από τους πολλούς εντυπωσιακούς ουρανοξύστες της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας.
Γιώργος Καπουτζίδης
Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη φίλη του και συνοδοιπόρο στο ταξίδι του στην Ιαπωνία, ποζάρουν μπροστά από το εντυπωσιακό όρος Φούτζι.
Κάπως έτσι είναι τα ιαπωνικά θαλάσσια ποδήλατα.
Το πιο γνωστό κομμάτι της Ιαπωνικής κουλτούρας σε εμάς τους Έλληνες είναι η κουζίνα και ο Γιώργος Καπουτζίδης φυσικά δοκίμασε αυθεντικό σούσι.

Κι ένα βίντεο από το ηφαίστειο Hakone…

Φωτογραφίες και βίντεο: instagram/ykapoutzidis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ