Γιώργος Καπουτζίδης: «Ποιος θα μου πει εμένα να κρυφτώ; Από που κι ως που; Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου πει να κρυφτώ, να σωπάσω»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή «Στιγμές» και μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του, για τις μάχες που έχει δώσει και για τον χωρισμό που την έκανε να οδηγήσει μέχρι το Ελσίνκι.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ποιος θα μου πει εμένα να κρυφτώ; Από που κι ως που; Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου πει να κρυφτώ, να σωπάσω»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με τους γονείς του: «Νομίζω χαίρονται πολύ. Νομίζω με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι κι είναι περήφανοι… Χαίρομαι που είναι περήφανοι κι ήταν ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα.

Της είχα πει “εγώ μαμά θα σε κάνω περήφανη μία μέρα, να το ξέρεις”. Επειδή είχα κοπεί από τις απολυτήριες εξετάσεις της δραματικής σχολής και ήταν προβληματισμένη της είχα πει “ξέρω τι σκέφτεσαι. Μην στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρω και θα σε κάνω περήφανη”.»

Ενώ την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Καπουτζίδης παραδέχτηκε: «Αυτό το ζηλεύω. Κι αν θέλεις κιόλας αυτή την ηρεμία και την πληρότητα είναι κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Και είναι και αυτό το οποίο θα ‘θελα να ‘χα κι εγώ. Νομίζω δεν ζηλεύω δουλειές, δεν ζηλεύω επιτυχίες, δεν ζηλεύω στόχους επαγγελματικούς… Χαίρομαι όταν ένας φίλος μου το απολαμβάνει αυτό το πράγμα.

Ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω κι αυτό θα ‘θελα, τους αγαπημένους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί και που έχουν φτιάξει μία όμορφη ζωή. Έχω φτιάξει μία όμορφη ζωή, μόνος μου. Χαίρομαι γι’ αυτό, αλλά αυτό το να φτιάξεις μία όμορφη ζωή με έναν άλλον άνθρωπο, είναι τόσο ωραίο και δεν θα έπρεπε να το στερούμε σε κανέναν. Είναι ένας λόγος πολύ βασικός που αγωνίστηκα γι’ αυτό που αγωνίστηκα. Δεν πρέπει να το στερηθεί κανένας άνθρωπος αυτό, το δικαίωμα».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για όλους τους αγώνες που έχει δώσει χρησιμοποιώντας τη φωνή του και τα μέσα του: «Μια επιλογή έχεις, να είσαι ο εαυτός σου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, λοιπόν. Να λέω αυτό που πιστεύω, να αγωνίζομαι για αυτό που πιστεύω. Είναι απαραίτητο να το κάνεις, σου δίνει χαρά και ευκαιρία. Ποιος θα μου πει εμένα να κρυφτώ; Από που κι ως που; Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου πει να κρυφτώ, να σωπάσω… Και σε κάποια φάση σκέφτηκα και λέω ‘βγαίνεις και τα λες’, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Θεώρησα πως είναι πολύ σωστό ότι αυτή τη στιγμή για να ψηφιστεί κάτι, βγες και μίλα!».

Ενώ, τέλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε μια αστεία ιστορία στην οποία τον οδήγησε ένας σκληρός ως φαίνεται χωρισμός: «Έχω πάει στο Ελσίνκι με το αυτοκίνητο και κατέβηκα. Έχω πάει στη Μαδρίτη με το αυτοκίνητο και το άφησα στο αεροδρόμιο. Και από τη Μαδρίτη πέρασα στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης μόνος μου. Το Θεσσαλονίκη – Ελσίνκι το έκανα μόνος μου και το Ελσίνκι – Θεσσαλονίκη με δύο κολλητούς μου. Είχα χωρίσει και είχα νεύρα. Οπότε πήρα το αμάξι και είπα οδηγήσω προκειμένου να μου φύγουνε. Ήμουνα καλύτερα, όμως σκέφτηκα “Ωχ τώρα πρέπει να γυρίσω πίσω”. Ήταν βαρύς ο χωρισμός».

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξή του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ