Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» για το πως αντιμετώπισε τον καρκίνο και την κόρη του που δεν μένει στην Ελλάδα.


Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τις μεγάλες αλλαγές που του έχουν συμβεί κατά την διάρκεια της ζωής του.

«Η ζωή προκύπτει. Πάντα θέλω να διατηρώ την ελευθερία ότι κάνω αυτό που αισθάνομαι αυτή την στιγμή. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με μια συνθήκη, όποια κι αν είναι αυτή επαγγελματική ή προσωπική σχέση, που με κάνει να νιώθω ότι δεν είναι ο εαυτός μου. Είμαι σταθερός στην μετακίνηση».

Στο βιβλίο της ζωής του Γιώργου Καραμίχου τα πιο καθοριστικά κεφάλαια είναι τα δύο μεγάλα χειρουργεία που έκανε ένα στη μέση και μετά από 25 χρόνια το χειρουργείο που έκανε για τον καρκίνο.

Ερωτηθείς αν αυτά τα καθοριστικά γεγονότα τον άλλαξαν απάντησε θετικά και ότι κατάλαβε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο «και πρέπει να βλέπουμε το θετικό πρόσημο, ώστε να τα ”γυρίζουμε” με ένα τρόπο που να μπορούμε να βοηθήσουμε και τους άλλους και τον εαυτό μας να ανασάνει», συμβούλευσε ο ηθοποιός.

«Παίρνω λιγότερα στα σοβαρά κάποια πράγματα, έχω μάθει την αρετή του να περιμένω κι εστιάζω στα άτομα που αγαπώ», είναι μερικές από τις αλλαγές στην ζωή του Γιώργου Καραμίχου.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός σχολίασε τα δρώμενα τόσο σε κοινωνικό όσο και πολιτικό επίπεδο λέγοντας:

«Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, οπότε αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Ακούγεται σκληρό κι άγριο, αλλά με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Όλοι αναρωτιούνται από πού προέκυψαν αυτά. Πώς να μην προκύψουν, όταν επιτρέπεις και δίνεις τον λόγο να μιλάνε αυτοί που δεν θα έπρεπε να έχουν άποψη».

Ο Γιώργος Καραμίχος με την κόρη του που δεν ζει στην Ελλάδα. Photo: Instagram/yorgoskaramihos
Ο Γιώργος Καραμίχος με την κόρη του που δεν ζει στην Ελλάδα. Photo: Instagram/yorgoskaramihos

Ειδικά για την τραγωδία στα Τέμπη τόνισε «δεν βγαίνει κανένας σοβαρά να μας πει πού πήγαν τα 41 εκατ. ευρώ που πήραμε πριν από τόσα χρόνια για την τηλεδιοίκηση».

Αναφορικά με τα επαγγελματικά του είπε ότι η προβολή της σειράς «Έρημη χώρα» πήγε πολύ καλά ξεπερνώντας τις 2 εκατ. προβολές στο ERTFlix και πλέον παίζεται με διπλό επεισόδιο κάθε Παρασκευή στην ΕΡΤ1 και τον Μάϊο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

Ο Γιώργος Καραμίχος παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 το παιχνίδι γνώσεων “Πες τη λέξη” κι αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί κι άλλες προτάσεις που έχουν να κάνουν με τον χώρο της παρουσίασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ