Γιώργος Καραμίχος: Όσα είπε για τη σχέση του με τη θρησκεία και την πίστη

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» για το θέμα του «πιστεύω» και για τις δικές του ιδέες περί θρησκείας.

Γιώργος Καραμίχος: Όσα είπε για τη σχέση του με τη θρησκεία και την πίστη

Ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε πως «προσκυνάει όλους τους θέους».

Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν είμαι άθεος. Πιστεύω στον Θεό. Σέβομαι την πίστη, είναι πάρα πολύ σημαντική, δεν εκτιμώ πια τη θρησκεία, αποδεδειγμένα πια με τα πρόσφατα γεγονότα που έγιναν, δεν εκτιμώ τη θρησκεία και τους καρεκλοκένταυρος που πρεσβεύουν τις περισσότερες. Εκτιμώ κάποιους πατέρες που κάνουν τη δουλειά τους και προσεύχονται».

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Σέβομαι την πίστη όλων των ανθρώπων, όπου πάω θα προσκυνήσω όλους τους ντόπιους θεούς, ακόμα κι αν με κάποιους διαφωνώ θεωρητικά, αν έρθεις και δες τον βωμό που έχω στο δωμάτιό μου… έχω τα πάντα, τον Άγιο Γεώργιο, την Παναγία, τον Χριστό, τον Βούδα, τα κομποσκοίνια, που μου έχουν δώσει άνθρωποι με πίστη και ουσία και έχουν συγκεκριμένη δόνηση, έχω τους βούδες μου.

Έχω κάτι πυραμίδες από το Μεξικό, κάτι τζέιντ θεραπευτικά που έχω φέρει από εκεί, κάτι από Ιαπωνία, από Αφρική. Έχω και το Κοράνι γιατί και αυτό το διάβασα, έχω διάφορες προσευχές. Όλα μαζί, δεν έχουν “τσακωθεί” ποτέ. Έχω διάφορες προσευχές. Μου αρέσει η προσευχή του Κυπριανού γιατί είναι κατά της βασκανίας».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ