Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι καθώς η κορούλα τους μεγαλώνει συνεχώς και γίνεται ένας άγγελος. Σήμερα το πρωί οι δύο γονείς βρέθηκαν με τη μικρή στην εξοχή όπου έφτιαξαν το στεφάνι του Μάη.

Η ξανθιά μικρούλα έχει μεγαλώσει και ομορφαίνει συνεχώς. Με λουλούδια στα μαλλιά ποζάρει στη φύση και ρίχνει το instagram.

«Το ωραιότερο συναίσθημα του κόσμου. Το πιο ευλογημένο. Καλώς μας ήρθες ψυχή μας!!! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό μου, τον γιατρό μου, Γεώργιο Κλάδο για την καθοδήγηση του και τον υπέροχο τοκετό που μου χάρισε. Την πιο μοναδική και όμορφη στιγμή της ζωής μου… Όπως ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς για τις γεμάτες αγάπη ευχές σας», είχε αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της μετά τη γέννηση της μικρούλας στα τέλη του περασμένου Μαΐου.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έχουν προγραμματίσει σύμφωνα με πληροφορίες, να βαφτίσουν τη μικρή στις αρχές του καλοκαιριού -στη Θεσσαλονίκη-, και συγκεκριμένα έξω από την πόλη όπου έχει βαφτιστεί και ο μπαμπάς της, ενώ η κόρη τους θα πάρει το όνομα Ιωάννα. Ωστόσο, ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, όπου διαμένουν μόνιμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ