Γιώργος Λιάγκας: Εξερράγη με το περιεχόμενο των δηλώσεων του σκηνοθέτη Νίκου Σούλη που έπαιξε η εκπομπή του, «Το Πρωινό»

Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό», έκανε τηλεφωνική συνέντευξη στον σκηνοθέτη Γιώργο Σούλη ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε την επίθεση Νταλάρα στους δημοσιογράφους.

Ο σκηνοθέτης είπε μεταξύ άλλων συνέκρινε έναν σκηνοθέτη που κάνει πορνό με τους δημοσιογράφους που βγαίνουν με τα μικρόφωνα στο δρόμο στο κυνήγι της είδησης.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπάθωσε και είπε μεταξύ άλλων: 

«Επειδή τον γνωρίζω, δεν θέλω να πω ακραία πράγματα. Θα μπορούσα να πω τέρατα. Θα πω ότι είναι άστοχες οι δηλώσεις του. Δεν μπορεί να συγκρίνει έναν σκηνοθέτη που κάνει πορνό με ένα παιδί που ξεκινάει στη δημοσιογραφία. 

Λέει ότι ο δημοσιογράφος που πάει και κάνει ένα πέσιμο σε έναν άνθρωπο που έχει ανοίξει μέτωπα να μην ρωτήσει… Δηλαδή είναι αστείο και δίνουμε βήμα σε όλους αυτούς.

Ειλικρινά αν υπήρχε λίγο καλύτερη σχέση ανάμεσα στους καναλάρχες, τους διευθυντές προγραμμάτων, τους παρουσιαστές και τους αρχισυντάκτες και κάναμε μία σύσκεψη – εγώ πάω πρώτος και βάζω και τα έξοδα – και να αποφασίσουμε να μην ξαναπροβάλουμε κανέναν. 

Γιώργος Λιάγκας: Εξερράγη με το περιεχόμενο των δηλώσεων του σκηνοθέτη Νίκου Σούλη που έπαιξε  η εκπομπή του, «Το Πρωινό»
Γιώργος Λιάγκας: Εξερράγη με το περιεχόμενο των δηλώσεων του σκηνοθέτη Νίκου Σούλη που έπαιξε η εκπομπή του, «Το Πρωινό»

Να αποφασίσουμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης καθόλου για έναν μήνα να παίζουμε ντοκιμαντέρ. Δε μπορούμε να το κάνουμε όμως γιατί υπάρχει ανταγωνιστικό περιβάλλον. 

Θέλετε λοιπόν να μαζευτούμε όλοι να μην προβάλλουμε καμία δουλειά ηθοποιού σε κανένα θέατρο ποτέ, καμία δουλειά τραγουδιστή σε νυχτερινό μαγαζί, καμία δουλειά σκηνοθέτη και να μην προβάλλουμε καθόλου τους πολιτικούς παρά μόνο τον αδιάφορο πολιτικό τους λόγο. Να συνεννοηθούμε όλοι μαζί να κάνουμε βαρετή τηλεόραση.

Δε μπορεί να μας παίρνει όλους η μπάλα επειδή υπάρχουν 10 αλήτες που κάνουν κίτρινη δημοσιογραφία. Ή υπάρχουν και τα social που κάνουν κιτρινισμό. Να συνεννοηθούμε λοιπόν όλοι να σας κόψουμε από τα πάντα και να δούμε αν σας αρέσει. 

Γιατί αυτό σας αξίζει ειλικρινά. Οι περισσότεροι νέοι συνάδελφοι πάνε με πολλή αξιοπρέπεια και ήθος και κάνουν τη δουλειά τους. Δε δέχομαι να τους συγκρίνετε με ανθρώπους που είναι ξεδιάντροποι! Δεν το δέχομαι! 

Τουλάχιστον στην εκπομπή εδώ που έχω νέους συναδέλφους… Κι αν άλλοι παρουσιαστές αδειάζουν τους συνεργάτες τους, εγώ δεν είμαι τέτοιος».

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα την συνέντευξη του σκηνοθέτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ