Γιώργος Λιάγκας: «Όποιος νοήμων άνθρωπος, με στοιχειώδη μυαλό, έβλεπε την αναφορά μου την προηγούμενη βδομάδα ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη αναφορά»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε αναφορικά με όσα του καταλόγισαν για το σχόλιο του περί της σχέσης του Δημήτρη Σταρόβα με την Άννα Σταθάκη όσο ο καλλιτέχνης βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Γιώργος Λιάγκας: «Όποιος νοήμων άνθρωπος, με στοιχειώδη μυαλό, έβλεπε την αναφορά μου την προηγούμενη βδομάδα ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη αναφορά»

Ο παρουσιαστής απάντησε σήμερα το πρωί μέσω της εκπομπής του σε μια προσπάθεια να σβήσει τις φωτιές που άναψε.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Να σταματήσει όλη αυτή η βλακεία που έχει δείρει το σύμπαν. Προσέξτε να δείτε, αν θέλετε να πλήξετε έναν άνθρωπο, να τον πλήττετε πραγματικά με ουσιαστικά επιχειρήματα. Όποιος νοήμων άνθρωπος, με στοιχειώδη μυαλό, έβλεπε την αναφορά μου την προηγούμενη βδομάδα ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη αναφορά.

Δεν υπήρχε καμία αιχμή, ούτε καμία αποκάλυψη για κρίση. Αν μπείτε στα sites θα δείτε ότι ο ίδιος ο φίλος μου ο Δημήτρης Σταρόβας το είχε πει, νόμιζα ότι δεν το είχε πει, ότι είχε περάσει μια κρίση με την Άννα. Είχαν περάσει μια κρίση, όπως όλες οι σχέσεις οι ανθρώπινες και είπα πόσο του στέκεται και είναι δίπλα του. Και βγήκαν κάποιοι να πουν ότι βγήκα να αποκαλύψω έναν χωρισμό… από το μυαλό τους!

Είμαι σίγουρος ότι τους οδήγησε η κακία τους και όχι η λογική τους, γιατί αν το έβλεπαν δεν θα έκαναν το σχόλιο αυτό. Απορώ γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι του χώρου, είναι έξυπνοι. Όλοι πρέπει να κάνουμε κριτική είναι δουλειά μας, είμαστε δημοσιογράφοι και εγώ αυτό κάνω από εδώ. Άλλο η κριτική και άλλο να βγάζω κακία για να λύσω προσωπικούς λογαριασμούς και ζήλιες. Είναι λάθος, μην το κάνετε αυτό. Με αγάπη σας το λέω, κύριοι συνάδελφοι», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ