Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν μια έντονη διαφωνία κατά τη διάρκεια της εκπομπής το ¨Πρωινό” με αφορμή την επίσημη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Στην εκπομπή σχολίασαν την εμφάνισή τους και η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στο χθεσινό θέμα όπου είχαν δώσει ρεπορτάζ για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη που έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάστρια υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι η τραγουδίστρια γνώριζε ότι ο πρώην σύζυγός της έχει κλείσει δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο, αφού ο ιδιοκτήτης ειναι φίλος της. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας:

«Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο. Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου. Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ