Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της σημερινής τηλεόρασης, ένας άνθρωπος που καθημερινά μπαίνει στο σπίτι του κόσμου μέσα από τη δική του εκπομπή, σπάνια όμως μιλά για εκείνον και την προσωπική του ζωή. Ο Γιώργος Λιάγκας άνοιξε την καρδιά του στον καλό του φίλο και κουμπάρο, Νίκο Χατζηνικολάου, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά, σε μία εξομολόγηση που δεν περιμέναμε.

Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν έναν ήρεμο χωρισμό, όπως ο ίδιος αποκάλυψε…

«Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με την μητέρα μου, χώρισαν με σύγκρουση μεγάλη. Το θέμα όμως είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από την ζωή μου. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες, για ποιο λόγο και τα λοιπά. Αυτά είναι προσωπικά θέματα και δεν έχει σημασία. Αυτό από μόνο του είναι μια πληγή μεγάλη, η οποία δεν ξέρω αν κλείνει ποτέ.

Όταν λοιπόν μια μάνα ή ένας πατέρας, κυρίως η μάνα, φεύγει βίαια για πολλά χρόνια από τη ζωή ενός παιδιού και κάποια στιγμή καλείσαι εσύ, επειδή δεν γίνεται διαφορετικά, να χωρίσεις από τον άνθρωπο σου, το θεωρείς αφενός μια μεγάλη αποτυχία και αφετέρου το σκέφτεσαι διπλά, τριπλά, τετραπλά μέχρι να πάρεις την οριστική απόφαση», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν, δε, αυτό αλλάζει, εσύ φέρεις ένα βάρος ότι πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν τον χωρισμό ως ότι ο πατέρας τους τα εγκαταλείπει, όπως εμένα πιθανόν κάποιος γονιός μου έφυγε βίαια από τη ζωή μου.

Που ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από την Φαίη. Άρα εγώ το αντιμετώπισα πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πήρα και βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν για μένα μια εύκολη περίοδος. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος», υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη μητέρα του.

«Νίκο, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις με τη μητέρα μου. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν “α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά”.

Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα… όλα καλά», αποκρίθηκε με ειλικρίνεια.

«Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας», κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ