Γιώργος Λιανός: Ο παρουσιαστής του Survivor, αποκαλύπτει στο Hello! γιατί νιώθει περίεργα στην Ελλάδα

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στο περιοδικό Hello! και την Σόνια Μαγγίνα και αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά του.

Λίγο πριν από την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο, μαζί με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, και την κόρη τους, Βαλέρια, μίλησε για όσα τού λείπουν από την Ελλάδα και για τη ζωή του στον Άγιο Δομίνικο, που αποκαλεί απλά «το νησί». 

Λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή σου για τον Άγιο Δομίνικο, πώς περνάς; 
Τρέχω να τα προλάβω όλα, αλλά ποτέ δεν προλαβαίνω. Κάθε χρόνο το ίδιο παθαίνω. 

Συνήθως τι πακετάρεις τελευταίο; 
Έχω εκπαιδευτεί πλέον και αφήνω τα πράγματά μου στο νησί. Παίρνω το μπουφανάκι μου και φεύγω!

Γιώργος Λιανός: Ο παρουσιαστής του Survivor, αποκαλύπτει στο Hello! γιατί νιώθει περίεργα στην Ελλάδα
Γιώργος Λιανός: Ο παρουσιαστής του Survivor, αποκαλύπτει στο Hello! γιατί νιώθει περίεργα στην Ελλάδα


Έχεις κάνει δηλαδή κανονικό νοικοκυριό; 
Όχι. Έχω μια προσωπική αποθήκη, όπου αφήνω όλα μου τα πράγματα πακεταρισμένα. Τα καλοκαιρινά μου ρούχα δεν έρχονται πια στην Ελλάδα. 

Όταν φεύγεις από την Ελλάδα, τι σου λείπει; 
Το μόνο που μου λείπει πραγματικά είναι τα παιδιά μου (σ.σ. έχει τρία μεγαλύτερα παιδιά, την Αριάνα, τον Ιάσονα και τον Κωνσταντίνο). Έπειτα, η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής. Στο νησί το πρόγραμμά μας έχει τη δουλειά και μετά τη χαλάρωση – σε ένα περιβάλλον όντως χαλαρωτικό. Οπότε, δεν σου κρύβω ότι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα, με πιάνει μια μικρή αγοραφοβία πλέον. Νιώθω λίγο περίεργα. 

Οι διέξοδοι για ψυχαγωγία δεν είναι πολλές εκεί;
Πράγματι, δεν είναι πολλές, αλλά δεν έχω και ενέργεια. Τα γυρίσματα αρχίζουν πολύ νωρίς το πρωί και συχνά τελειώνουν αργά το βράδυ. Επομένως, ουσιαστικά υπάρχει λίγος χρόνος για ξεκούραση και να παίξω λίγο με τη μικρή. Η Κωνσταντίνα και η Βαλέρια έρχονται μαζί μου γιατί, ευτυχώς, το επιτρέπει η ηλικία της κόρης μας. Όταν ξεκινήσει νηπιαγωγείο, δεν θα είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Φέτος ήταν σε παιδικό σταθμό, αλλά δεν πήγε πολύ καλά με τόσες ιώσεις που κυκλοφορούν. Στους δύο μήνες, κόλλησε πέντε φορές! Το ζήσαμε έντονα αυτό. 

Στο νησί πώς θα την απασχολήσετε; 

Έχουμε βρει ένα χώρο στον οποίο απασχολούνται δημιουργικά παιδιά της ηλικίας της, από 3 ετών – για να έχει παρέα. Βέβαια, εκεί μιλούν αγγλικά και ισπανικά. Ήδη μιλά αγγλικά με τα μεγαλύτερα αδέρφια της, που τα έχουν ως δεύ- τερη γλώσσα, αλλά τα ισπανικά θα είναι μια πρόκληση. Να δούμε τι γλώσσα θα μιλάμε όλοι όταν θα γυρίσουμε! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ HELLO!, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ