Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς την την Τρίτη ( 5/7) θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός και την Τετάρτη (6/7) ο μεγάλος τελικός του Survivor στο Άλσος Γαλατσίου.

Ο παρουσιαστής έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου τον περίμεναν οι άνδρες της παραγωγής, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.

Κατά τη διάρκεια της άφιξής του, ο Γιώργος Λιανός δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις για το παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και για το all star, ενώ μια ερώτηση σχετικά με την παρουσίασή του φαίνεται να τον ενόχλησε.

«Σεπτέμβριο για το All Star; Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω… τα βγάζεις από το μυαλό σου. Ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω να σας απαντήσω πραγματικά. Έχει θερίσει ο κορονοϊός τη χώρα, οπότε φαντάζομαι πως στον τελικό θα έχουμε απουσίες, όπως και πέρσι», δήλωσε ο παρουσιαστής στις κάμερες.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ερωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο – τον νικητή του πρώτου Survivor- και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκείνος το Alla Star. «Δεν έχεις έρθει για καλό εσύ εδώ πέρα… Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project. Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα; Μήπως οι συζητήσεις που λέτε δεν έχουν γίνει ποτέ;» κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Να σας θυμίσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής από το Survivor αποχώρησε η Σταυρούλα. Η τελική τετράδα που φτάνει στον ημιτελικό και διεκδικεί μια θέση στον τελικό αλλά και το μεγάλο έπαθλο είναι: Άρης, Στάθης, Ασημίνα και Μαίη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ