Σε λίγο διάστημα ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη πρόκειται να τελέσουν τη βάφτιση της κόρης τους, Βαλέριας, κι έτσι το ζευγάρι μαζί με τη μικρή του βερέθηκαν στον οίκο Stova Bambini.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε βίντεο όπου η κορούλα του κοιτάζει προσεκτικά τα ρουχαλάκια στον χώρο και μοιάζει να έχει ήδη από τώρα δική της άποψη. Fashionista από μικρή κοινώς. Η Βαλέρια φάνηκε να εντυπωσιάζεται από τα φορεματάκια και τα items που την περιέβαλαν, ενώ μάλιστα οι λαμπάδες έχουν μικρά στολίδια πάνω τα οποία της κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Λιανός είχε βρεθεί ξανά στον εν λόγω οίκο και είχε συζητήσει με τον φίλο του και ιδιοκτήτη, Στέλιο Μανωλά, για τη βάφτιση της μικρής, καθώς ο Σεπτέμβριος πλησιάζει. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι σε mood διακοπών.

Λιανός
Η Βαλέρια αναζητά μόνη της τα βαφτιστικά ρούχα της

Το ζευγάρι βρέθηκε στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, το μέρος όπου μεγάλωσε ο δημοφιλής tv host και ραδιοφωνικος παραγωγός, με την Βαλέρια να παρακολουθεί τον παππού της εν ώρα αγροτικών εργασιών. Η Βαλέρια δοκίμασε φρούτα, απόλαυσε τη φύση και πέρασε όμορφες στιγμές με τους γονείς της.

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη και ο παρουσιαστης επιθυμούν να φέρνουν σε επαφή με τη φύση την σχεδόν δύο ετών κόρη τους, κάτι απόλυτα υγιές. Τα παιδάκια της Αθήνας -και γενικά των μεγαλουπόλεων-, δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται συχνά στη φύση. Ωστόσο, ο Γιώργος φροντίζει ώστε η κόρη του να πιάνει nature vibes και ενεργεί πολύ σωστά!

Γιώργος Λιανός: Το τρυφερό στιγμιότυπο με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη από τις διακοπές τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ