Συχνά φίλοι και συνεργάτες του έχουν αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη ζωή και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιώργος Μαρίνος, που όμως είναι συγκεχυμένες.

Το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, o Πάνος Κατσαρίδης θέλει να δώσει ορισμένα στοιχεία για τη νέα ζωή του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ειδικότερα, ο θεατρικός παραγωγός και συνεργάτης του Κώστα Τσουρού στη νέα εκπομπή προχώρησε σε αποκαλύψεις.

«Την τελευταία φορά που είδαμε τον Γιώργο Μαρίνο ήταν στο Σπίτι του Ηθοποιού που έχει πει και η Άννα Φόνσου. Από τότε έχουν ακουστεί πάρα πολλά σενάρια. ‘Που είναι ο Γιώργος Μαρίνος’ ‘Που βρίσκεται’ και ‘Τι κάνει’. Επικοινώνησα με την κ. Θωμάκου, η οποία είναι ουσιαστικά η γυναίκα που μαζί με τον σύζυγο της, Βασίλη, τον φροντίζουν τα τελευταία χρόνια. Είναι 40 χρόνια φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο. Έχω λοιπόν πληροφορίες να σας πω για την καθημερινότητα του Γιώργου Μαρίνου. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να μοιραστούμε γιατί άπτονται των προσωπικών δεδομένων, όμως μπορούμε να πούμε τα εξής».

Ο Γιώργος Μαρίνος όταν παρουσιάζε το Ciao ANT1 με την Αννίτα Ναθαναήλ

Όλη η αλήθεια για τη νέα του ζωή

«Ο Γιώργος Μαρίνος ζει σε ένα δικό του δωμάτιο στο σπίτι της οικογένειας Θωμάκου. Είναι ήρεμος και είναι καλά. Δύο φορές την εβδομάδα έχει ανάγκη να κάνει κάποιες φυσικοθεραπείες οπότε μεταφέρεται σε ένα ειδικό κέντρο για να κάνει αυτές τις φυσικοθεραπείες. Πως περνάει τώρα τη μέρα του. Του αρέσει να ακούει πολλή μουσική, Είναι πολύ συγκινητικό, όπως μου είπε η κα. Θωμάκου, ότι ο Γιώργος Μαρίνος θυμάται όλα τα τραγούδια του απ’ έξω. Τους στίχους, τα πάντα, δεν έχει ξεχάσει τίποτα. Έχει μάλιστα προτίμηση σε τρεις τραγουδιστές: τον Γιώργο Νταλάρα, τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Δημήτρη Μητροπάνο».

«Τα απογεύματα, λοιπόν, ζητάει να του βάζουν τα αγαπημένα του τραγούδια και τα τραγουδάει. Ένα άλλο πράγμα, που απολαμβάνει, είναι οι βραδινές βόλτες με το αυτοκίνητο και αγαπημένος του προορισμός είναι το Σούνιο. Είναι επιλογή του ξεκάθαρη να κλείσει σε ένα κουτί τις αναμνήσεις του και να αποστασιοποιηθεί από τον χώρο και από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι μία πολύ συνειδητή απόφαση» κατέληξε ο Πάνος Κατσαρίδης για τον δημοφιλή σταρ στα όσα μοιράστηκε στη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Μεγάλο Κανάλι.

Οι δύο τους βρέθηκαν στην αυλή της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων και συνομίλησαν για δύο ώρες.

«Τον άγγιξα, του μίλησα, γελάσαμε», είπε ο Πάνος Κατσαρίδης φανερά συγκινημένος για αυτή τη συνάντηση.

«(Ο Γιώργος Μαρίνος) κάνει τις βόλτες του, πάμε τρώμε κανένα σουβλάκι… Ακούει μουσική συνέχεια και τραγουδάει», είπε στον Πάνο Κατσαρίδη ο Βασίλης Θωμάκος, ο οποίος είναι στενός φίλος του Γιώργου Μαρίνου εδώ και 40 χρόνια.

Ο υπεύθυνος της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων αποκάλυψε στο MEGA την καθημερινότητα του καλλιτέχνη.

«Προσπαθεί και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες που κάνουμε. Ιδίως με τα τραγούδια έχει μία ιδιαίτερη αγάπη κι όταν βάζουμε δυνατά μουσική και τραγουδάμε πάντα, θα τραγουδήσει. Μάλιστα, μας κάνει και επιπλήξεις σε όσους δεν είμαστε καλλίφωνοι», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ