Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε τα γενέθλιά του την Παρασκευή και τα γιόρτασε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Ο γνωστός τραγουδιστής πραγματοποίησε κανονικά την εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, αλλά αυτό που του συνέβη δεν το περίμενε.

Οι συνεργάτες του, του είχαν ετοιμάσει μια μοναδική έκπληξη on stage. Μια εντυπωσιακή τούρτα εμφανίστηκε στη σκηνή, η οποία αποτελούνταν από διαφορετικά τμήματα. Το κάθε τμήμα της τούρτας σε χρώμα του χρυσού ήταν ένα γράμμα από το όνομα του τραγουδιστή και συνοδευόταν από μία βασιλική κορόνα.

Γιώργος Μαζωνάκης

Την τούρτα με υπογραφή “King Μαζώ” έσβησε ο τραγουδιστής ενώ τραγουδούσε και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του. Το απολαυστικό βίντεο δημοσίευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο τραγουδιστής και έλαβε πλήθος ευχών στα σχόλια.

Ο γνωστός τραγουδιστής μπορεί να μεγαλώνει ηλικιακά αλλά ποτέ στην ψυχή αφού συνεχίζει να παραμένει δραστήριος και να φροντίζει την εξωτερική του εμφάνιση, δημιουργώντας πάντα υψηλής αισθητικής looks.

Από την άλλη, στα μουσικά του νέα ο Γιώργος Μαζωνάκης παραμένει ενεργός με την κορυφαία ερμηνεία του στο «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου» που ανήκει στην εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία. Σε αυτή τη συλλογή συμμετέχουν καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.
 
Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του μία διαχρονική επιτυχία της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2008, στον δίσκο «7» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική.
 
Το «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου», που συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερης αισθητικής black & white music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου, είναι το έκτο single από το album «Παιδί Δικό Σου» και έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και στις ραδιοφωνικές συχνότητες μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.


 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ