Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε στην επικείμενη περιοδεία του αλλά και στις διακοπές του Πάσχα. Ο διάσημος τραγουδιστής έδωσε τις ευχές του στο κοινό, και εκφράστηκε από την καρδιά του, ενώ παράλληλα η τοποθέτησή του ταιριάζει με την εποχή και όσα συμβαίνουν στην κοινωνία.

«Εύχομαι πίστη, αλήθεια, και να κοιτάξουμε λίγο προς τα μέσα μας. Κάθε καλό σε όλου σας», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον ρεπόρτερ Γρηγόρη Μπάκα και στην εκπομπή «Πρωινό».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Από τις 16 Ιουνίου θα κάνω περιοδεία. Πέρασα το Πάσχα στον δεύτερο τόπο μου στους Πεύκους στη Σητεία της Κρήτης. Δεν τσούγκρισα αβγά».

γιώργος μαζωνάκης

O Γιώργος Μαζωνάκης κοινοποίησε στιγμιότυπα από τις διακοπές του στην Κρήτη και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά του μέρους. Παράλληλα, μάς έδειξε εικόνα από τις βόλτες του με τον σκύλο του ενώ το beach look του ήταν για ακόμα μια φορά fashion forward.

Ωστόσο, ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε ένα βίντεο με τον ίδιο στο τρακτέρ αλλά και τα μπάνια του στη θάλασσα της Κρήτης. Δεν πέρασε κι άσχημα ο ΜΑΖΩ.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια εμφάνιση που έκανε τους περαστικούς να σταματήσουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ