Ο Γιώργος Μαζωνάκης εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών δεν χρειάζεται να καταφύγει στα γαλανά νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας για λίγη δροσιά, καθώς διαθέτει μια υπέροχη πισίνα.

Πράγματι εκεί βρήκε καταφύγιο από τον καύσωνα ο αγαπημένος τραγουδιστής, ανεβάζοντας κατόπιν το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης διαθέτει μια υπέροχη μονοκατοικία στην Βούλα και μέσα από τις αναρτήσεις του έχουμε καταφέρει να δούμε πολλές γωνιές της.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο σαλόνι του. Photo: Instagram/georgemazonakis

Στους τοίχους κυριαρχούν το μπεζ, το σπασμένο λευκό και το γκρι. Σκανδιναβική αισθητική με ζεστές γωνιές χαλάρωσης. Οι μπλε και κίτρινοι καναπέδες του σαλονιού συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό με φόντο τις τζαμένιες τοξωτές πόρτες που οδηγούν στον κατάφυτο κήπο με την πισίνα.

Δεκάδες πίνακες βρίσκονται κρεμασμένοι στους τοίχους ή τοποθετημένοι στο πάτωμα από κομψό ξύλο σκούρου καφέ χρώματος, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό και αισθητικό κολάζ.

«Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου, που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το “καταφύγιο” αλλά και το “στρατηγείο” μου» έγραφε ο Γιώργος Μαζωνάκης όταν παρουσίασε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού του «διανυκτερεύω», όπου μέρος των γυρισμάτων έγινε στο σπίτι του.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται στο επίκεντρο των media, ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη της αδελφής του, αφού ούτε και στο παρελθόν, δεν θέλησε να απασχολεί με θέματα που αφορούν τον ίδιο και την οικογένειά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ