Η νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» έχει ήδη ξεχωρίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με το κοινό να απωθεώνει την ερμηνεία του Γιώργου Νινιού.

Ο ηθοποιός κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ερμηνείας του στη σειρά.

Ο «Δημητρός», τον οποίο κι υποδύεται, κρύβει πολλές εκπλήξεις, αφού κάτω από τα έντονα συναισθήματά του, τα οποία αλλάζουν συνεχώς, κρύβεται ένα «μικρό παιδί».

Ο Γιώργος Νινιός απείχε συνειδητά τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση. Τελευταία φορά που τον είχαμε χαρεί στο γυαλί ήταν στη σειρά «Έρωτας μετά» στον Alpha, το 2020, με την ιδιαίτερη φωνή του.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, «2 στις 10», με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου εξήγησε πόσο πολύ ήθελε να ενσαρκώσει το ρόλο του Δημητρού, έναν κόντρα ρόλο όπως είπε. «Για εμένα είναι όπως τα ζωάκια, όπως ένα κουτάβι».

Απατώντας σε ερώτηση αν είναι δύσκολο ένα καθημερινό σίριαλ είπε: «Τι να πουν και οι ανθρακωρύχοι; Κάνω μια δουλειά που μου αρέσει πάρα πολύ. Το ότι μπορούμε να κάνουμε μια δουλειά που μας αρέσει και να ζούμε από αυτήν είναι πολύ εύκολο. Το δύσκολο είναι να κάνεις μια άλλη δουλειά που δεν σου αρέσει, αλλά πρέπει και να ζήσεις. Οπότε τι παράπονο να έχω; Το δύσκολο είναι το γύρω γύρω. Οι συμπεριφορές. Σε αυτά δεν τα καταφέρνω. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Δεν τα καταφέρνω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ