Καλεσμένοι του «The 2night show» βρέθηκαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη, οι οποίοι παραχώρησαν μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το ζευγάρι μίλησε για την γνωριμία τους και τον πρώτο καιρό, μέχρι να έρθει στον κόσμο ο γιος τους Άγγελος. Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε, όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά την Γαλάτεια: «Όταν την είδα για πρώτη φορά στο μαγαζί που τραγουδούσα είπα στην ορχήστρα να σταματήσει. Μετά από καιρό ξαναβρεθήκαμε τυχαία σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Μιλήσαμε στα ελλαδίτικα και μετά το γυρίσαμε στα κυπριακά. Από εκείνη τη στιγμή της είπα “εμείς είμαστε μαζί αλλά δεν το ξέρεις”».

Η εξομολογητική διάθεση, όμως, του τραγουδιστή δεν σταμάτησε εκεί, αφού αποκάλυψε στον οικοδεσπότη του latenight show τι του είπε η πεθερά του την πρώτη φορά που βρέθηκαν: «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την πεθερά μου με έπιασε από τον γιακά και μου είπε “άκου να σου πω δεν θα πληγώσεις εσύ την κόρη μου».

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη μίλησαν, επίσης, και για τον γιο τους Άγγελο, δηλώνοντας ότι απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί του, ενώ μάλιστα αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους!

 

Διαβάστε επίσης

Kατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ