Συνέντευξη στην εκπομπή “Ta Sos” παραχώρησε ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος και μίλησε στον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο, ενώ κατά τη διάρκεια των λεγομένων του υπογράμμισε πως οι δημοσιογράφοι που του άσκησαν bullying βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους.

Ο ερμηνευτής αναφέρθηκε στην περίοδο όπου τον συνέκριναν επίμονα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Όταν ξεκίνησα στα πρώτα μου βήματα το bullying που είχα δεχτεί από τους δημοσιογράφους σε εκπομπές, που ευτυχώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι στα σπίτια τους τώρα».

Ακόμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισε ότι είχε φτάσει σε σημείο να μην θέλει να παραχωρεί συνεντεύξεις. «Ήμουν για πολλά χρόνια πολύ κλειστός και αντικοινωνικός κι όλοι νόμιζαν ότι ήμουν σνομπ. Δεν ήμουν! Δεν άντεχα άλλο να ακούω “μιμείσαι τον Χατζηγιάννη”».

Αυτή η σύγκριση ήταν κάτι που του στοίχισε πολύ, καθώς και στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Τάσο Τρύφωνος είχε κάνει αντίστοιχη αναφορά, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι συνέβαινε «με κακία».

O τραγουδιστής έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Καταλαβαίνω” μια συνεργασία με τον Elkana Marziano. Το “Καταλαβαίνω” -“Katn Alenu”-, είναι ένα ξεσηκωτικό τραγούδι με σύγχρονη ενορχήστρωση, ethnic στοιχεία και catchy στίχο στα ελληνικά και τα ισραηλινά. Τη μουσική υπογράφουν οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Omri 69 Segal, Roy Machluf και τους στίχους ο Ζήνωνας Ζιντίλης. Οι δύο καλλιτέχνες μεταφέρουν στις οθόνες μας το ντουέτο τους μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου το Ισραήλ, σε σκηνοθεσία Amit Yamin.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ