«Με την κόρη μου θέλω να δοκιμάσω να έχω μια σχέση, όπως θα ήθελα να είναι η δική μου σχέση με τον πατέρα μου», λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello! που κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Στο περιοδικό Hello! που θα κυκλοφορήσει αύριο και στη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα μιλά ο Γιώργος Παπαγεωργίου με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει το μουσικό του συγκρότημα, οι Polkar, για τα 10 χρόνια παρουσίας του στη μουσική σκηνή. Στις 30 Μαρτίου oi Polkar θα παίξουν στο ιστορικό Gagarin και ο μουσικός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, σύζυγος και, εσχάτως, και πατέρας μιλά για την πιο ευτυχή συγκυρία της ζωής του, που εύχεται να διατηρηθεί σε βάθος χρόνων.

Γιώργος Παπαγεωργίου
(Photo: Hello!)

Σε ένα χαρακτηριστικό σημείο της συνέντευξης και μιλώντας για την τάση απομόνωσης που είχε από μικρός, ο ίδιος λέει:

Γ. Π.: Θα ήταν λίγο βαρετό να είμαι όπως ήμουν στα 23 μου, όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα. Φυσικά, έχει συμβεί μια πυρηνική αλλαγή μέσα μου, στη βάση μου όμως είμαι ο ίδιος.
Σ. Μ.: Μιλάς για την πατρότητα.
Γ.Π.: Ναι, για την πατρότητα και για το ότι κάνω έναν άλλο τρόπο ζωής, είμαι με την οικογένειά μου. Αλλά με έναν πολύ ωραίο τρόπο, χωρίς να με έχει πανικοβάλει ή να με έχει αλλάξει σε βαθμό που να νιώθω πως δεν είμαι ο εαυτός μου.
Σ. Μ.: Μαζί με ένα παιδί, έρχονται αλλαγές αλλά και μια σαρωτική αγάπη.
Γ. Π.: Ακριβώς έτσι είναι.
Σ. Μ.: Τραγούδι για τη Δανάη έχεις γράψει. Για την κόρη σου;
Γ. Π.: Ακόμα όχι, όμως της τραγουδάω συνέχεια, και σε κάθε αλλαγή πάνας όλο και κάτι σκαρώνω.
Αλλά όλα είναι ελαφρολαϊκά, θα φτιάξω σιγά σιγά κι άλλα και κάτι πιο ολοκληρωμένο.
Σ.Μ.: Ποια είναι η ομορφότερη στιγμή σου μέσα στην καθημερινότητα μαζί της;
Γ.Π.: Νομίζω το πρωί, όταν ξυπνάμε και έχουμε τα πρώτα χαμόγελα. Είναι η πιο ωραία στιγμή
της μέρας.
Σ.Μ.: Εχεις στο μυαλό σου τι είδους πατέρας θέλεις να είσαι;
Γ.Π.: Ξέρω ότι θέλω να δοκιμάσω να έχω μια σχέση με την κόρη μου, όπως θα ήθελα να είναι η δι-
κή μου σχέση με τον πατέρα μου. Θα προσπαθήσω, μακάρι να τα καταφέρω, να είμαι ένας
μπαμπάς που κάποια στιγμή το παιδί μου θα αισθανθεί χαρούμενο για τον τρόπο που έχει
μεγαλώσει. Μπορεί να ακούγεται γενικό, αλλά για να το καταφέρεις, πρέπει στ’ αλήθεια να αφήσεις πίσω σου τον εαυτό σου, και είμαι πολύ έτοιμος να το κάνω.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ηθοποιός αναφέρει αναφορικά με τη σχέση του με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, και τις αλλαγές που έφερε το παιδί στη ζωή τους:

«Προφανώς έχουν αλλάξει κάπως οι ισορροπίες, αλλά προς το καλύτερο. Δεν έχει συμβεί το παραμικρό μεταξύ μας που να με προβληματίσει, κάνουμε πολλά από κοινού για τη μικρή και ζούμε την καθημερινότητά μας».

Τέλος, στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς θα ήθελε να είναι σε δέκα χρόνια από τώρα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου απαντά:

«Για να είμαι ειλικρινής, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν είμαι έτσι όπως είμαι τώρα. Αν δεν είμαι, δεν πειράζει, μου αρέσουν οι στροφές της ζωής. Ακόμη κι αν η πορεία περιλαμβάνει δυσκολίες. Νιώθω πως είμαι σε μια φάση που στη δουλειά μου έχω τη χαρά να κάνω απόλυτα αυτά που θέλω και στην οι-
κογένειά μου έχω τη χαρά να κάνουμε όλοι μαζί αυτό που θέλουμε. Έχουμε την ελευθερία και ταυτόχρονα την έγνοια ο ένας για τον άλλο, με κοινό στόχο το παιδί».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Παπαγεωργίου στο τεύχος του Hello! που κυκλοφορεί αύριο, 27 Μαρτίου, στα περίπτερα.

γιώργος παπαγεωργίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ