Ο Γιώργος Θεοφάνους συνάντησε τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για όσα διαδραματίζονται στον χώρο του θεάματος το τελευταίο διάστημα.
Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης, λοιπόν, ανέφερε στους παρουσιαστές του «Πρωινού», ότι όλο αυτό που συμβαίνει τον προβληματίζει πολύ, ενώ μεταξύ άλλων είπε ότι έχει ως σκέψη τα τηλεδικαστήρια που στήνονται. Όμως, υπογράμμισε πως η τηλεόραση αποτελεί ένα πολύ δυνατό μέσο και «θέλει βήμα ο άλλος. Βέβαια, πολλές φορές το βήμα παρεξηγείται, ειδικά στα social media». Ο Γιώργος Θεοφάνους, παράλληλα, αναφέρθηκε και στον χώρο του τραγουδιού, ενώ τόνισε ότι πρέπει να μπαίνουν όρια.

 

 

Η κουβέντα, όμως, πέρασε και στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και στο «J2US», εκφράζοντας την επιθυμία του να είναι στον καινούργιο κύκλο του show, καθώς πέρασε εξαιρετικά, όπως ανέφερε. Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα σε ποιον τηλεοπτικό σταθμό θα δούμε το τραγουδιστικό show, Mega ή Open, απάντησε ότι δεν το γνωρίζει αυτό. O Γιώργος Θεοφάνους -μεταξύ άλλων- μίλησε και για τη συνεργασία του με το Mega, λέγοντας: «Έχουμε μια συμφωνία να κάνουμε πολλά πράγματα στο “Σπίτι με το Mega”».

 

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ