Μια από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της περνά η Μαρία Καρρά, καθώς ο Γιώργος Τράγκας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Ο δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 72 χρόνων, ηττημένος από τον κορωνοϊό, και ο δημοσιογραφικός κόσμος, η οικογένειά τους αλλά και όλοι όσοι τον γνώριζαν βυθίστηκαν σε θλίψη.

Τράγκας

Η Μαρία Καρρά βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν Παναγία Ελευθερώτρια στην Κηφισιά, ενώ ο Γιώργος Τράγκας κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο της περιοχής.

Η Μαρία Καρρά παντρεύτηκε για τρίτη φορά τον δημοσιογράφο στο Λας Βέγκας, κάτι που γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο ανήμερα των γενεθλίων του το 2019. «Ήμουν γυναικάς, σταμάτησα όταν γνώρισα τη Μαρία Καρρά. Είναι η τρίτη μου γυναίκα που παντρεύτηκα τρεις φορές. Ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα, μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε ότι ήταν μία κούκλα και της είπα “γιατί θες να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα που λέγεται δημοσιογραφία και δεν με παντρεύεσαι;” και μου απάντησε “είστε τρελός κύριε”» είχε αναφέρει ο ίδιος στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”.

Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του συζύγου της, και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ