Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ζωή του και τα επαγγελματικά του.

«Είμαι 25 χρόνια στη δουλειά και επιλέγω πια πού θέλω να είμαι και το ακολουθώ και στη ζωή μου. Επιλέγω να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν φως μέσα τους, επιλέγω να είμαι σε καταστάσεις που υπάρχει η προοπτική, τα κακώς κείμενα να αλλάξουν», ανέφερε.

«Αντιμετώπισα δυσκολίες στην τηλεόραση που δεν είναι ο τομέας μου. Την πίστα την ορίζω πια, είναι η προέκταση του καναπέ μου. Την τηλεόραση δεν την θεωρούσα ποτέ σπίτι μου. Δεν μπορώ να ανατρέχω την τοξικότητα σε κάτι που δεν είναι ο τομέας μου. Στο τραγούδι είμαι 25 χρόνια και με τους συνεργάτες μου είμαστε μία παρέα με ευδιάκριτους ρόλους που υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Καλό είναι να μην περνάμε τα όρια του άλλου και να τον κάνουμε να νιώσει άβολα», σημείωσε ο Γιώργος Τσαλίκης. «Και με χτύπησαν πισώπλατα και με πλήγωσαν αλλά ποτέ δεν είπα θα τα παρατήσω. Και αυτό είναι και το μήνυμα που περνάω στους γιους μου. Έχουμε υπομονή, πίστη και στόχο. Στον στόχο μας, που είναι ένας, μπορεί κάποιος άθελά του ή ηθελημένα να σε αποσπάσει. Όταν έχει ξεκάθαρο στόχο δεν βλέπεις τίποτα άλλο. Όλα μπορούμε να τα προσπεράσουμε σε αυτή τη ζωή, να μην ξεφεύγουμε από τον άξονά μας. Να μην χάνουμε την πίστη μας και να έχουμε στο μυαλό μας ότι τη ζωή μας την ορίζουμε εμείς και υπεύθυνοι για τη ζωή μας είμαστε μόνο εμείς. Είναι πολύ εύκολο να ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους, στις συνθήκες, στις συγκυρίες. Την μοναδική ευθύνη την έχεις εσύ για εσένα. Δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν άλλον παρά μόνο εσένα τον ίδιο. Είμαστε καθαροί, δεν πειράζουμε κανέναν, δεν είμαστε αρεστοί σε όλους, όταν δεν μας αγαπάνε το αποδεχόμαστε, όλοι είναι έτοιμοι να δεχθούν αγάπη. Όταν δίνεις αγάπη, αφοπλίζεις το «όπλο» της μιζέριας, του προσωπικού θέματος που έχει και του το κάνεις πιο δύσκολο να σου επιτεθεί».

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε επίσης: «Έχω τρία πολύ καλόψυχα παιδιά. Έχω κάνει άπειρα λάθη, και τα έχουμε συζητήσει και έχουμε ζητήσει τις συγγνώμες μας, με σέβονται, με θαυμάζουν και τους θαυμάζουν. Έχω και την σύζυγό μου Δώρα που τα μάτια της δεν μεγαλώνουν, είναι και θα είναι το κοριτσάκι που αγάπησα και τα μάτια της είναι ίδια. Έχουμε τρία πολύ καλά παιδιά και όταν με κρίνουν, δεν με κρίνουν στην ουσία αλλά με προστατεύουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ