Καλεσμένος στην εκπομπή “Ανοιχτά” και στην Αννίτα Πάνια είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, και ο τραγουδιστής αναμένεται να παραχωρήσει μια συνέντευξη που θα προκαλέσει αίσθηση.

Μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” προβλήθηκε απόσπασμα από το talk show, με τον τραγουδιστή να αναφέρεται στη διαμάχη του με τον ΣΚΑΙ, λόγω του “Big Brother”, ενώ παράλληλα μίλησε για τους παρουσιαστές του show, Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Γιώργος Τσαλίκης

«Είχα ένα συμβόλαιο και ξαφνικά άκουγα ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα τηλέφωνο, εξαφανιστήκανε, όταν γύρισα εδώ, εγώ ανακοίνωσα ότι έχω υπογράψει ως παρουσιαστής του “Big Brother”, έκανα ραντεβού μαζί τους, μου είπαν ότι δεν ξέρουν κανέναν Γκουντάρα, ότι δεν ισχύει τίποτα, ότι μπορεί να μην γίνει το “Big Brother”. Το ήξερε όλη η πιάτσα. Ρε συ Αννίτα, εδώ λέμε κάτι αυτή τη στιγμή, συζητάμε για μια δουλειά και μετά από τρεις ώρες το ξέρει όλος ο χώρος. Δεν το ξέρεις αυτό;», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής ερμηνευτής τόνισε: «Το θέμα μου το γενικότερο με τη φάση είναι ότι απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, κάποιος να παίρνει να το πετάει στα σκουπίδια και να σε πετάει ανερυθρίαστα στα σκουπίδια και να μη μιλάς. Και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως και αγωγή».

Ωστόσο, ο Γιώργος Τσαλίκης εξήγησε γιατί δημιουργήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ εκείνου και των παρουσιαστών του show: «Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μιλάγανε στη διοίκηση του ΣΚΑΙ για να πάρουν την εκπομπή. Αυτή ήταν η μανούρα. Και όταν το είπα αυτό δημοσίως δεν κάνανε καμία κίνηση. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και έπρεπε να φλερτάρουν με την ιδέα και να τη συζητάνε. Όταν εσύ έρχεσαι να κάνεις το “Ανοιχτά” και ξέρεις ότι στο “Ανοιχτά” έχει υπογράψει συμβόλαιο ο Γιώργος Τσαλίκης και βγαίνει και λέει ο Τσαλίκης είχα υπογράψει συμβόλαιο και έμαθα ότι η Πάνια με έθαψε στη διοίκηση του Open για να πάρει την εκπομπή. Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά».

Η εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη στις 00.15

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ