Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με την επί 21 χρόνια σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις γιους, τον Βασίλη τον Άγγελο και τον Χάρη.

Ο Γιώργος και η Δώρα αναρτούν φωτογραφίες των παιδιών τους σε ιδιαίτερες στιγμές, όπως γενέθλια και ονομαστικές εορτές. Μάλιστα ο Άγγελος και ο Χάρης γιορτάζουν την ίδια μέρα, 8 Νοεμβρίου, ο πρώτος την γιορτή και ο δεύτερος τα γενέθλια του.

Τον Ιούνιο ο Άγγελος αποφοίτησε από το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο που φοιτούσε και ο Γιώργος Τσαλίκης είχε κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση, ευχόμενος στο γιό του. «Ενός παιδιού γεμάτου αγάπη, φως και καλοσύνη ..», είχε γράψει.

Σήμερα πάντως, ο Βασίλης, ο μεγαλύτερος γιος του ερμηνευτή που πριν πριν λίγες ημέρες είχε γενέθλια πρωταγωνίστησε στο insta story του μπαμπά του. O νεαρός Τσαλίκης έκλεινε χθες τα 21 έτη και ο Γιώργος Τσαλίκης δεν παρέλειψε να του ευχηθεί χρόνια πολλά μέσα από μία κοινή τους φωτογραφία.

Είναι η ίδια φωτογραφία, που την ίδια περίοδο, πάλι με αφορμή τα γενέθλια του Βασίλη είχε ανεβάσει στο Instagram. Φαίνεται πως ο μικρός δεν τα πάει καλά με τις φωτογραφίες και αποδεικνύεται και από το περσινό ποστ του Γιώργου που είχε γράψει: «Το πιο πιθανό είναι να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει «Μπαμπά κατέβασε την»! Όμως το ρισκάρω, γιατί πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 19 και μπήκε στα 20, γιατί είναι ωραίος τύπος και γιατί έχει ωραίο χαμόγελο, αν και χαμογελάει σπάνια στις φωτογραφίες που επίσης σπάνια κάθεται να ποζάρει. Αυτό είναι το μεγάλο μας παιδί που λατρεύω! Αυτά…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ