Γιώργος Τσαλίκης: Μιλά για το πρόβλημα της υγείας του και τα σχόλια που δέχεται στα social media για την αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε χθες σε γνωστή εκδήλωση και μίλησε στους δημοσιογράφους για την περιπέτεια της υγείας του, αποκαλύπτοντας την ίδια στιγμή τη γνώμη του για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 2024.

Γιώργος Τσαλίκης: Μιλά για το πρόβλημα της υγείας του και τα σχόλια που δέχεται στα social media για την αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Αναρρώνω μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, από ένα πρόβλημα υγείας που είχα. Έχω τώρα δυο εβδομάδες που έχω τελειώσει τη θεραπεία μου, την κορτιζόνη μου και όπως μου λένε οι γιατροί θέλω έναν με ενάμιση μήνα να επανέλθω και να γυρίσω στην πρότερη καλή μου κατάσταση. Πέρασα μια άσχημη πνευμονία, δεν νοσηλεύτηκα. Υπέγραψα να μη νοσηλευτώ. Ταλαιπωρήθηκα τέσσερις μήνες πάρα πολύ».

«Πήρα 3μισι μήνες κορτιζόνη. Το επικοινώνησα για να μιλήσω για την τοξικότητα που υπάρχει στα social media. Επειδή πρήστηκα από την κορτιζόνη μου έγραφαν σχόλια «τι έκανες στη μούρη σου; Μπάζο», τόνισε τη συνέχεια ο Γιώργος Τσαλίκης για την κακία που υπάρχει στο διαδίκτυο.

Αρνητικά σχόλια δέχτηκε όμως και για την τοποθέτησή του γύρω από τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision. Ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Έκανα χθες κάποια σχόλια για την Μαρίνα και δέχτηκα καμιά 20αριά μηνύματα από λογαριασμούς που έχουν 0 δημοσιεύσεις. Έλαβα μηνύματα υβριστικά γιατί θεώρησαν ότι έθιξα την κα Σάττι. Τι να κάνουμε, έχω άποψη, είπα τα καλύτερα, καλλιτεχνάρα, τα έδωσε όλα, τη θεωρώ ανώριμη. Τι να κάνουμε τώρα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται, έναν άνθρωπο που τουρλώνει τον κω@@ του σε φωτογραφίες. Δεν μου αρέσει όταν με εκπροσωπεί. Δεν έχω το δικαίωμα; Δεν έχω τίποτα με την κυρία.

Αν χασμουριόμουν στη συνέντευξη του Ισραήλ, θα ζητούσα συγγνώμη και θα έλεγα ότι είμαι απαράδεκτος ή αν ήμουν αδιάβαστος στην παρουσίαση, δεν θα έλεγα μετά μπούρδες. Πρέπει να έχουμε σεβασμό και στην κριτική που μας γίνεται. Η Σάττι κοιτούσε την κάμερα που την τραβούσε, το ήξερε και έκανε ότι κοιμάται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ