Γιούλικα Σκαφιδά: Η εξωστρέφειά της και τα σχόλια από το πάνελ της εκπομπής «Happy Day»

Η ηθοποιός μίλησε χθες στην εκπομπή «Ελένη» για την προσωπική της ζωή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στάθηκαν με επιφύλαξη απέναντι στις δηλώσεις της.

Γιούλικα Σκαφιδά: Η εξωστρέφειά της και τα σχόλια από το πάνελ της εκπομπής «Happy Day»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Γιούλικα κάτι θέλει να πει και δεν το λέει»

Η ηθοποιός που έγινε πρόσφατα μαμά, αποκάλυψε: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια».

Κατά την προβολή του αποσπάσματος αυτού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν τη στάση της ηθοποιού, με την παρουσιάστρια να λέει: «Η Γιούλικα εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι θέλει να πει. Που δε το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί.

Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ έχει επιλέξει να ζει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της με μεγάλη εξωστρέφεια – και μπράβο της – στο κομμάτι αυτό, βάζει μια κόκκινη γραμμή. Σου λέει, δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια αλλά όταν είναι να πω κάτι, θα τα εξηγήσω στο παιδί μου».

Γιούλικα Σκαφιδά: Η εξωστρέφειά της και τα σχόλια από το πάνελ της εκπομπής «Happy Day»

Την ίδια επιφυλακτική στάση κράτησε και η Τίνα Μεσσαροπούλου, τονίζοντας: «Ανοίγει ένα παράθυρο στα Μέσα, το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν ήταν μια ηθοποιός που την έλεγες εξωστρεφή και έδινε συνεντεύξεις, μίλαγε μόνο για τη δουλειά της, καθόλου για την προσωπική της ζωή.

Ξαφνικά, με το που έμεινε έγκυος μοιράζεται πολλές στιγμές της, έγινε πολύ εξωστρεφής. Εγώ που είμαι υπέρ της εξωστρέφειας, σε κάποια πράγματα κρατάω τις επιφυλάξεις μου».

Απαντά στις φήμες περί μονογονεϊκής οικογένειας – Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ