Μπορεί η Ζιζέλ να έχει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας, έχοντας περπατήσει σε πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας και έχοντας πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες που πολλές συνάδελφοί της θα επιθυμούσαν, όμως ανακάλυψε ότι θέλει να πάρει μαθήματα αυτοάμυνας, όπως και έκανε.

To μοντέλο από τη Βραζιλία έχει υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής που πολλοί χειροκροτούν, ενώ η αγάπη της για τη φύση αναδεικνύει την ευαισθητοποίησή της σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Ωστόσο, πλέον η αυτοάμυνα έχει θέση στη ζωή της και μάλιστα την έχει βοηθήσει πολύ.

Η Ζιζέλ κοινοποίησε βίντεο όπου μας δείχνει τις επιδόσεις της και περνά το μήνυμά της, ενώ όπως θα δείτε τα πηγαίνει περίφημα: «Πιστεύω ότι όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στην εργαλειοθήκη μας τόσο το καλύτερο. Νιώθω πιο δυνατή, περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη από τότε που άρχισα να εξασκώ την αυτοάμυνα. Νιώθω ότι είναι μια σημαντική ικανότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Ευχαριστούμε τους @ValenteBrothers που είστε καταπληκτικοί δάσκαλοι και που κάνετε την εκπαίδευση τόσο διασκεδαστική. Ανυπομονώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Πάμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

To super model έχει δύο παιδιά, την κόρη της Vivian Lake και τον γιο της Benjamin Rein, και απολαμβάνει τη ζωή με τον σύζυγό της μαζί Tom Brady.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΙΖΕΛ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ