Ο κριτής του GNTM, Γιώργος Καράβας, μίλησε στην κάμερα του OPEN και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το αγαπημένο ριάλιτι μόδας.

Ο ίδιος, μίλησε για το γεγονός που σχολιάζεται ιδιαίτερα, που αφορά τις συχνές διαφωνίες των κριτών μεταξύ τους: «Όλοι οι κριτές διαφωνούμε μεταξύ μας χωρίς αυτό να γίνεται στοχευμένα.». Όσον αφορά για τη Σοφία Χατζηπαντελή και για τις on air εκρήξεις της: «Η Σοφία είναι η Σοφία. Βγάζει την προσωπικότητά της και αυτή με τη σειρά της και at the end of the day, αν αρέσει κάποια αρέσει.». Όσον αφορά την απάντησή του για το αν η Σοφία Χατζηπαντελή θα συνεχίσει στο GNTM ως κριτής, ο ίδιος απάντησε: «Αυτό μένει μία εβδομάδα για να το δείτε και στους τηλεοπτικούς σας δέκτες. Εμείς γνωρίζαμε από την αρχή ότι η Σοφία θα είναι guest κριτής. Τώρα το πόσο θα μείνει, μένει να το δείτε στους δέκτες σας.»

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος τον ρώτησε την άποψή του για τα σχόλια που ακούγονται περί bullying των κριτών στις διαγωνιζόμενες, αλλά και για το εάν η προβολή των προσωπικών θεμάτων τους είναι επιτηδευμένη. Τότε εκείνος απάντησε: «Στο GNTM έρχονται γυναίκες που μόνες τους προβάλλουν τα προβλήματά τους ή τις θέσεις τους. Εμείς δεν κάνουμε κάτι, ούτε αποσκοπούμε στο να βγάλουμε κάτι παραπάνω. Το show αυτή τη στιγμή, εκπροσωπεί και πρεσβεύει όλο το κομμάτι της παγκόσμιας μόδας.»

Επιπλέον ο ίδιος αποκάλυψε: «Θα δείτε φέτος απ’ όλα. Η δουλειά μας είναι να δείξουμε στον κόσμο τον χώρο ο οποίος λέγεται μόδα. Άρα δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να μη βάλουμε μέσα ανθρώπους οι οποίοι υπάρχουν και πρωταγωνιστούν στην παρούσα φάση στο κοινωνικό σύνολο και στο κοινωνικό γίγνεσθαι.».

Ο Γιώργος Καράβας μιλάει για το GNTM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ