Ο Έλτον Τζον συγκλόνισε το Glastonbury το βράδυ της Κυριακής, ενώ ανέφερε ότι ενδέχεται να είναι το τελευταίο show του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θαυμαστές και διάσημα ονόματα συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τον τραγουδιστή, ενώ οι γιοι του ήταν παρόντες και τραγουδούσαν τις επιτυχίες του διάσημου πατέρα του. Τα δύο αγόρια του Έλτον εθεάθησαν να απολαμβάνουν τη συναυλία σε μια περιοχή VIP με τον μπαμπά τους Ντέιβιντ Φέρνις και σύζυγο του star της μουσικής σκηνής. Εκεί ήταν και ο πρίγκιπας Αχιλλέας, γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο οποίος πέρασε μια όμορφη βραδιά και μοιράστηκε βίντεο!

Ο Zachary και ο Elijah, τώρα, απεικονίστηκαν να στέκονται πίσω από ένα φράγμα με τον Φέρνις, ενώ μαζί τους ο Lewis Hamilton και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την κόρη του, Χάρπερ. Πάνω από 200 χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στη συναυλία του Έλτον Τζον.

 Έλτον Τζον

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον Zachary μέσω παρένθετης μητέρας την ημέρα των Χριστουγέννων το 2010 και τρία χρόνια αργότερα χρησιμοποίησαν την ίδια παρένθετη μητέρα για να καλωσορίσουν τον δεύτερο γιο τους, Elijah, το 2013.

Ο ερμηνευτής ανακοίνωσε ότι ήταν πιθανώς η τελευταία του παράσταση στην Αγγλία, λέγοντας: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη και συναισθηματική βραδιά για μένα γιατί μπορεί να είναι η τελευταία μου παράσταση στην Αγγλία, οπότε καλύτερα να παίξω και να σας διασκεδάσω».

έλτον τζον
Ο Ντέιβιντ Φέρνις με τα παιδιά τους/Getty Images

Το concert του Έλτον Τζον στο Glastonbury θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του και σηματοδότησε την ίσως τελευταία εμφάνιση του μουσικού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψουν την εξαιρετική χαρά και τη γιορτή που όλοι νιώσαμε χθες το βράδυ. Ήταν πέρα από υπέροχο. Εσύ και η μπάντα σου το απογειώσατε!!! Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο Glastonbury που έκαναν την οικογένειά μας να νιώθει τόσο ευπρόσδεκτη όλο το Σαββατοκύριακο. Ήταν το πρώτο Glastonbury της οικογένειάς μας – το πρώτο από πολλά, πολλά άλλα που θα έρθουν», ανέφερε ο Ντέιβιντ Φέρνις.

Ο Αχιλλέας στη συναυλία του Έλτον Τζον στο Glastonbury

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ