Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 5 ξεκίνησε πολύ δυναμικά, αφού επιφύλασσε εκπλήξεις όχι μόνο στις διαγωνιζόμενες, αλλά και σε όσους παρακολουθούν το ριάλιτι μόδας.

Η πρώτη έκπληξη τη βραδιάς αφορούσε την «εισβολή» τεσσάρων νέων παικτριών κατευθείαν μέσα στο σπίτι του GNTM. Η Ραφαέλα, η Γεωργιάννα, η Ειρήνη και η Ντορέλα ήταν οι τέσσερις κοπέλες που κατάφεραν να επιστρέψουν στον διαγωνισμό και να φέρουν τα πάνω- κάτω, προκαλώντας εντάσεις και δυσαρέσκεια στις διαγωνιζόμενες που έχουν φτάσει ως εδώ από την αρχή του παιχνιδιού.

Μετά από αυτή την έκπληξη, τα κορίτσια του GNTM 5 κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους «φόβους» τους και να αλλάξουν κάτι πολύ σημαντικό- για τις περισσότερες. Αυτό δεν είναι άλλο από τα μαλλιά τους! Η στιγμή του πολυπόθητου makeover των κοριτσιών έφτασε, αναστατώνοντας ορισμένες κοπέλες και χαροποιώντας άλλες.

Οι αλλαγές και τα κλάματα στο GNTM 5

Όπως και σε κάθε προηγούμενο κύκλο GNTM, τα κλάματα δε θα μπορούσαν να λείπουν, αφού ορισμένες κοπέλες δεν ήθελαν να αποχωριστούν το μάκρος των μαλλιών τους, ενώ άλλες δεν ήθελαν να αποχωριστούν το φυσικό τους χρώμα.

Τα κλάματα ξεκίνησαν με την Αλεξία Τράικο, η οποία αποκάλυψε ότι τα μακριά μαλλιά της ήταν το χαρακτηριστικό της. Η ίδια, μόλις αισθάνθηκε τις πρώτες τούφες να πέφτουν στο πάτωμα, ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Γελούσα και έκλαιγα ταυτόχρονα. Δεν μπορώ να τα βλέπω στο πάτωμα. Στη φωτογραφία φαίνονταν πιο μακριά. Όλα καλά. Η σχέση με τα μαλλιά είναι διαφορετική.».

Μία ακόμα κοπέλα η οποία ξέσπασε σε κλάματα ήταν μία από τις καινούργιες κοπέλες και συγκεκριμένα η Γεωργιάννα. Η τελευταία, φάνηκε ότι αγχώθηκε λόγω του μήκους που κόπηκε, δείχνοντας τον φόβο της. «Είναι πολύ λίγα τα μαλλιά μου. Φοβάμαι ότι θα μοιάζω με αγόρι.» είπε η ίδια και ξέσπασε σε κλάματα.

Ακόμα, η «μαμά» του ριάλιτι, η Μικαέλα, έβαλε τα κλάματα όχι για την ίδια, αλλά για την κόρη της τη Μάρα! «Θα φρικάρουν όλοι στο σπίτι με αυτό που της έκαναν.» είπε η ίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ