Την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με τις αναλογίες της, αλλά τελικά την κέρδισε η υποκριτική και τώρα πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση, η οποία είναι αυστηρώς ακατάλληλη, όπως εξηγεί η ίδια.

Ο λόγος για την Ειρήνη Στεριανού, η οποία εμφανίζεται γυμνή στο θεατρικό σανίδι, αλλά αυτό δεν την ενοχλεί καθόλου, αφού το έργο περνάει ωραία μηνύματα.

Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και δήλωσε:

«Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα. Στην αρχή φοβόμουν για τα σχόλια που θα ακούσω, αλλά στην πορεία όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου οπτική πλευρά, κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να τολμήσεις. Είναι τα μηνύματα που περνάει τόσο λεπτά και ωραία, οπότε δε με ενδιαφέρουν τα σχόλια» είπε και συνέχισε:

«Καλούμαι να παίξω ερωτικές σκηνές και να εμφανιστώ γυμνή μπροστά στο κοινό, αλλά είμαι ηθοποιός και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Είσαι σε ένα περιβάλλον πολύ προστατευμένο. Θα ήθελα να παίξω σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση. Η αγαπημένη μου σειρά είναι ο Σασμός, που είναι και η μόνη που βλέπω. Μου αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος της Βασιλικής και της Τζομπανάκη»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ