Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε δημόσια το παράπονό του για τον Νίκο Μουτσινά μέσα από την εκπομπή «The 2night Show.

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως ειναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δεν σηκώνει τηλέφωνα. Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δεν με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο [email protected] και έκανε μια ακόμα δήλωση: «Χαμός! Σοβαρά προβλήματα. Δεν θα ξανaπώ τίποτα. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα τα πούμε κάποια στιγμή με τον Νίκο».

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:  «Ρε παιδιά, ακούστε τι γίνεται… Είναι γνωστό στους ανθρώπους του κύκλου ότι δεν τα πάω καλά με το τηλέφωνο. Κι ας φαίνεται κάτι διαφορετικό. Δεν απαντάω, αργώ, το ξέρω. Δεν περίμενα ο Γρηγόρης να κάνει παράπονα στην Ελισάβετ, να φτάναμε σε αυτό το σημείο». Ακόμα, o παρουσιαστής είπε: «Θα σε πάρω ρε άτιμε, θα σε πάρω να ησυχάσεις. Τι θέλει να μου δείξει;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ