Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και την ανάληψη εκ μέρους του, της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για το πολιτικό ζήτημα που απασχολεί την αξιωματική αντιπολίτευση μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Μεταξύ άλλων είπε:

«Ξέρετε τι μου θυμίζει; Δεν μιλάω καθόλου αρνητικά για τον κύριο Κασσελάκη, εμένα μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, αν και ξαναλέω δεν μου βγάζει ακόμα μια πολιτική οντότητα ακόμη ο άνθρωπος. Μου θυμίζει την ιστορία τότε με την Αννίτα Πάνια, τα “Παρατράγουδα” έτσι λεγόταν η εκπομπή , που βγάλανε όλοι από ένα τραγούδι, και μετά πηγαίναν όλοι σε ένα μαγαζί και ο κόσμος πήγαινε και άκουγε τα παρατράγουδα. Και μέσα σε ένα μαγαζί μαζεύονταν και 2000 άτομα για να ακούσουν αυτά τα παιδιά να τραγουδάνε. Με ποιον να τα βάλω εγώ; Με αυτά τα παιδιά και να τους πω γιατί τραγουδάτε; Μα τα παιδιά αυτά, για τους λόγους που θέλησαν τραγούδησαν και από κάτω ο μαγαζάτορας έβλεπε 2000 άτομα να πηγαίνουν να τους ακούνε». 

Στη συνέχεια ωστόσο είπε, ότι δεν θέλει να συγκρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη με τα παρατράγουδα. 

«Καμιά σύγκριση με παρατράγουδα με τον κύριο Κασσελάκη. Καμία σχέση. Δεν ξέρω. Δώστε μου χρόνο να μάθω είπε και οι άλλοι του δώσανε. Τώρα αν μάθει ή όχι, αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Θα μου κλώτσαγε για πρόεδρος παντού, ο οποιοσδήποτε εμφανίζεται σαν ένας αστεροειδής και πέφτει πάνω σε ένα κόμμα μέσα σε δυο μήνες και αναλαμβάνει πρόεδρος, είναι σαν να μου λες να αναλάβω ένα εστιατόριο. Το ανέλαβα, το έκανα, απέτυχε, γιατί δεν ξέρω να είμαι επιχειρηματίας. Επιχειρηματίας, όλοι έχουμε κάποια λεφτά, πουλήσαμε δυο χωράφια. Γίναμε επιχειρηματίες. Πας επιχειρηματίας και δεν ξέρεις τι σου γίνεται».

Κεντρική φωτογραφία: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ