Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μίλησε μεταξύ άλλων και για τα παραπανίσια του κιλά 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη Αρναούτογλου ο οποίος τα τελευταία πολλά χρόνια μας ενημέρωνε πολύ αναλυτικά μέσω της ΕΡΤ3 για τις καιρικές συνθήκες και ο οποίος στις τελευταίες Ευρωεκλογές εξασφάλισε μια έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο μέσω του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε μεταξύ άλλων για τον αδερφό του: 

«Πιστεύω πάρα πολύ τον Σάκη και τον ψήφισα. Μόνο αυτός ξέρει τι αγώνα έκανε.
Ο Σάκης είναι μία περίπτωση ενός ανθρώπου που ξεκίνησε μόνος του την ιστορία, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι από πίσω. Το έκανε πολύ ρομαντικά.
Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει στην ΕΡΤ3 πολλά χρόνια. Φαντάσου έπαιρνε το ΚΤΕΛ για να μετακινηθεί από χωριό σε χωριό. Δε δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από εμένα.
Μου είπε ότι θα το κάνει μόνος του όσο αντέχει. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σάκης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 900 ευρώ στην ΕΡΤ»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε και για τα παραπανίσια του κιλά και τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει:

«Κουράζομαι αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω. Αν νιώθω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω, θα σταματήσω. Για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά.

Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δε μπορώ να κινηθώ όπως θέλω. Παλιότερα που ήμουν πιο αδύνατος, μπορούσα να κατεβαίνω γρήγορα από το αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο, να πηδάω από τους βράχους, να ανεβαίνω τα κατσάβραχα ενώ τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο.

Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρω. Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά. Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ