Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοιτώ και παθαίνω σαν πανικό. Ήθελα να φωνάξω βοήθεια»

Ο παρουσιαστής του «Εκατομμυριούχου» προχώρησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του σε μια αποκάλυψη για την περίοδο του «Όμορφου Κόσμου».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοιτώ και παθαίνω σαν πανικό. Ήθελα να φωνάξω βοήθεια»

Όταν παίκτρια τον ρώτησε για την εκπομπή μέσω της οποίας τον γνωρίσαμε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε σωματικά και ψυχικά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε: «Ήμουν πολύ ταξιδιάρης. Κουράστηκα. Έσπασα το ρεκόρ στον Όμορφο Κόσμο να είναι τα ταξίδια σε επτά διαφορετικές χώρες μέσα σε μία εβδομάδα. Κόντευα να τρελαθώ.

Ήταν θέμα υγείας πια. Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Έφτασα στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ήμουν μόνος μου εκεί και δεν ήταν όλη η ομάδα και φτάνω στις βαλίτσες και δεν ξέρω από που έχω έρθει».

Ο ίδιος προσέθεσε: «Κοιτώ και παθαίνω σαν πανικό. Ήθελα να φωνάξω βοήθεια. Έβλεπα τις χώρες που έγραφε και δεν ήξερα από που ήρθα για να δω τον διάδρομο.

Προσπαθώ να κοιτάξω πίσω αν ήταν κανένας από το αεροπλάνο και δεν είχαν έρθει οι άλλοι. Είχα μείνει. Αυτό ήταν το τέλος της ιστορίας ότι πρέπει να ξεκουραστώ», κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ