Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ζευγάρι με την Θεοφανία Παπαθωμά από το 2014, έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κοριτσάκια.

Τόσο η γνωστή ηθοποιός, όσο και ο ταλαντούχος τραγουδιστής εμφανίζονται σπάνια δημόσια, καθώς θέλουν με αυτόν τον τρόπο να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολούν τα μέσα μόνο με όσα πράγματα σχετίζονται με τη δουλειά τους.

Ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά δεν έχουν παντρευτεί ακόμα, σε συνέντευξή του ο Γρηγόρης έχει δηλώσει “Δεν της έχω κάνει καμία πρόταση γάμου… Εμείς ξαφνικά θα είμαστε κάπου και θα παντρευτούμε με τη Θεοφανία!”.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr εντόπισε τον Γρηγόρη Πετράκο στα Βριλήσσια μαζί με την κόρη του. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ένας πάρα πολύ καλός και περιποιητικός και προστατευτικός μπαμπάς

“Ο τελευταίος αλλά και ο μεγαλύτερος στόχος που έχω κατακτήσει είναι να γίνω μπαμπάς. Όμως ο υπέρτατος, που είναι να γίνω και σωστός μπαμπάς, είναι κάτι με το οποίο παλεύω κάθε μέρα”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γρηγόρης, τονίζοντας πόσο σημαντικός είναι για εκείνον ο θεσμός της οικογένειας.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ