Η Jamie Lynn Spears ισχυρίζεται ότι έλαβε μια συγγνώμη από την super star αδελφή της, Britney Spears και μοιράζεται το μήνυμα αυτό με το κοινό. Fans της Britney κρατηθείτε!

«Σε ένα πρόσφατο μήνυμα της αδερφής μου…», ξεκίνησε η 30χρονη και συνέχισε: «Ξέρω ότι δεν φταις εσύ και λυπάμαι που είμαι τόσο θυμωμένη μαζί σου. Αν και είμαι η μεγάλη σου αδερφή, σε χρειάζομαι περισσότερο από ό,τι εσύ με χρειάζεσαι και πάντα έχεις», γράφει στο βιβλίο της “Things I Should Have Said”.

Britney Spears

Οι αδερφές Spears είχαν διαφωνίες εδώ και χρόνια, καθώς η Britney ένιωθε ότι η Jamie Lynn δεν ήταν εκεί για εκείνη κατά τη διάρκεια της μάχης για την εποπτεία στην οποία είχε εγκλωβιστεί τα τελευταία 13 χρόνια.

Αν και δεν είναι σαφές πότε έστειλε η Britney Spears το εν λόγω μήνυμα, η ηθοποιός το συμπεριέλαβε στο κεφάλαιο του βιβλίου της που περιγράφει λεπτομερώς τα της δίκης που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2021, εκεί όπου η Britney υποστήριξε ότι η οικογένειά της «πρέπει να είναι στη φυλακή».

«Προσεύχομαι για την ημέρα που θα μοιραστεί αυτά τα λόγια με τον κόσμο», γράφει η Jamie Lynn για την υποτιθέμενη συγγνώμη της Britney. «Δεν έχω κανέναν έλεγχο σε οτιδήποτε αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης και δεν μπορώ να θεωρηθώ υπεύθυνη για κάτι που δεν έχω κανέναν απολύτως έλεγχο».

Η Britney, η οποία έκανε unfollow τη Jamie Lynn στο Instagram προσπάθησε να τερματίσει τη διαμάχη τους γράφοντας στο Twitter το Σάββατο: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι σ ‘αγαπώ άνευ όρων!!! Είναι πολύ δύσκολο για μια οικογένεια να τσακώνεται δημόσια έτσι!!!»

Η Jamie Lynn, από την πλευρά της, ισχυρίστηκε ότι «προσπάθησε πολλές φορές» να διευθετήσει τις διαφορές τους ιδιωτικά, γράφοντας στο Instagram: «Αυτό είναι ντροπιαστικό και πρέπει να σταματήσει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ