Μια ευχάρηστη έκπληξη σημειώθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι», αφού ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκαν από το πουθενά ενθουσιάζοντας τον Νίκο Μουτσινά. Οι δύο τραγουδιστές ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο Nox και μίλησαν για τη συνεργασία τους και όσα θα παρουσιάσουν στο κοινό.

«Μούτσι, Μούτσι» άρχισε να λέει ο Αντώνης Ρέμος στον Νίκο Μουτσινά με τον παρουσιαστή να μένει έκπληκτος, καθώς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Η Καίτη Γαρμπή τόνισε ότι θα χαρίσουν στο κοινό ένα «super πρόγραμμα», ενώ ο Αντώνης Ρέμος σημείωσε «ότι είναι πολύ χαρούμενοι».

Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να μάθει πότε θα τούς επισκεφτεί ο Νίκος Μουτσινάς, με εκείνον να δηλώνει ότι θα συμβεί σύντομα. «Χαιρόμαι που συναντάω την Καίτη ξανά, μέσα από την καρδιά μου. Έχω πραγματική αγάπη, φιλία. Οι πραγματικές σχέσεις όσα χρόνια και να περάσουν δεν αλλάζουν», είπε ο Αντώνης Ρέμος και τής έδωσε ένα φιλί.

Οι δύο τραγουδιστές υπογράμμισαν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα χαρίσουν ένα μοναδικό show σε όσους τούς επιλέξουν.

Ακόμα, Καίτη Γαρμπή και Αντώνης Ρέμος τραγούδησαν ζωντανά δίνοντας μια γεύση από τη συνεργασία τους στο Nox.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ