Το βιβλίο της Angelina Jolie “Know Your Rights and Claim Them” το οποίο είναι δημιούργημα της ίδιας και της δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων Geraldine van Bueren, σε συνεργασία με τη Διεθνή Αμνηστία, κυκλοφορεί και ενθουσιάζει το κοινό με όσα πραγματεύεται.

Η Geraldine είναι μια από τους αρχικούς συντάκτες της Σύμβασης του ΟΗΕ του 1989 για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία είχε ως στόχο να εξοπλίσει τα παιδιά με τη γνώση για να αμφισβητήσουν με ασφάλεια τις αδικίες.

Η Χολιγουντιανή star ήταν πολύ προσιτή, φιλική και επικοινωνιακή, κάτι που αναδείχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μάλιστα έβγαλε selfies με τους θαυμαστές της.

«Τόσα πολλά παιδιά βρίσκονται σε κίνδυνο σε όλο τον κόσμο και απλά δεν κάνουμε αρκετά γι’ αυτό. Μέσα από το βιβλίο, πρέπει να βρείτε τον δικό σας δρόμο προς τα εμπρός, γιατί ανησυχούμε πολύ για την ασφάλεια των παιδιών. Δεν θέλουμε τα παιδιά να τρέχουν, να ουρλιάζουν για τα δικαιώματά τους και να θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο», ανέφερε η Angelina Jolie σε συνέντευξή της στο Reuters.

Main Photo: Reuters

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ANGELINA JOLIE, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ