Η Άντζελα Γκερέκου κοινοποίησε μια εικόνα από το γραφείο της. Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ μάς άνοιξε το γραφείο της και μάς έδωσε μια γεύση από το εσωτερικό του.

Όπως φαίνεται, έχει τοποθετήσει μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη στο τραπεζάκι της, ενώ κυριαρχεί και μια εικόνα με τις Καρυάτιδες στον τοίχο.

Η Άντζελα Γκερέκου θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί καλή εβδομάδα στο κοινό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ο χώρος φαίνεται αρκετά φωτεινός και μίνιμαλ.

Άντζελα Γκερέκου

Σε πρόσφατη συνέντυεξή της στο «Στούντο 4», η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε: «Πέρασα πολλές δυσκολίες στη ζωή αλλά πέρασα και πολλά όμορφα και χαρούμενα. Πολλά και ευλογημένα και πολλές δυσκολίες γιατί ο ίδιος ο δρόμος, καθώς τίποτα δεν ήταν κρυφό στη ζωή μας με τον Τόλη, είχε τις πολύ μεγάλες δυσκολίες του. Αυτό όμως μας δυνάμωσε, μας άνοιξε δρόμους και εμένα με έκανε και ψάχτηκα πάρα πολύ περισσότερο. Φιλοσόφησα τις σχέσεις και τη ζωή, τι σημαίνει αγάπη και τι στήριξη».

«Όταν τα ζούσαμε όλα αυτά, δεν ήταν εύκολο. Η λύπη, η στεναχώρια υπήρξε όπως και το γιατί. Αισθανόσουν πως όλο αυτό είναι άδικο και δεν μπορούσες να μιλήσεις για αυτό που συνέβαινε τότε γιατί, ότι κι αν έλεγες, θα σου έλεγαν ότι λες δικαιολογίες. Σιωπήσαμε με τον Τόλη, αφήσαμε και πέρασε το τσουνάμι της κακίας… Είναι απίστευτο πως χτύπησαν τόσα βέλη χωρίς να θυμηθούν τις αλήθειες που είχαμε πει και είχαμε εκφράσει. Γιατί όλη αυτή η ιστορία με το θέμα του Τόλη ήταν μία ιστορία, αν όχι τόσο δεν ήταν τόσο δραματική σε σχέση με τη στεναχώρια και τι μας πήρε, ήταν τραγελαφική. Τον πόνεσε πάρα πολύ», είπε.

«Άσε τα χρήματα όμως και όλα αυτά, γιατί ο Τόλης ήταν υπεράνω. Κι αυτό ήταν μια οικονομική καταστροφή, έδωσε τα πάντα, του πήρανε τα πάντα, τα ξέρουμε όλα αυτά. Συναισθηματικά. Αλλά σημασία έχει ότι όλα αυτά τα νίκησε και τα νικήσαμε. Έφυγε ένας άνθρωπος χορτάτος, αισθανόταν ευλογημένος και σίγουρα όλη η κακία που εκφράστηκε τότε με αυτό τον τρόπο, μπροστά στην αγάπη που εισέπραξε ο Τόλης σε όλη τη ζωή του, και όλο αυτό που του έδωσε ο Θεός, τι ήταν αυτό; Μακάρι οι άνθρωποι να μπορούν να γιατρευτούν όσοι έχουν κάνει κακό σε αυτόν τον άνθρωπο» συμπλήρωσε η Άντζελα Γκερέκου.

Κεντρική εικόνα: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ