Η Άντζελα Γκερέκου εκδήλωσε τον ενθουσιασμό της δημόσια μετά την επίσκεψή της σε θεματικό πάρκο και μάλιστα μοιράστηκε τόσο τις σκέψεις της όσο και υπέροχα στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που η ελληνική φύση αναδεικνύεται και οι λήψεις της μάς συνεπήραν.

«Μια πρόσκληση από αγαπημένους φίλους μετατράπηκε σε μια μοναδική μαγική εμπειρία σ’ ένα ονειρεμένο μέρος. Το όραμα το ταλέντο κ η μαγική ικανότητα του σπουδαίου Μάρτιk, δημιουργήσε το θεματικό πάρκο φιλοξενίας Aria Synest και μας ταξίδεψε σε παραμυθένια μέρη!! Σ’ ευχαριστουμε Μαρτίκ! Το Area Synest είναι ένα success story θεματικου τουρισμού εμπειρίας μέσα στην πανέμορφη ελληνικη φύση!», ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου.

Άντζελα Γκερέκου

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε φαίνεται πόσο χαρούμενη είναι, ενώ παράλληλα μάς δίνει μια δυνατή γεύση από το όμορφο αυτό μέρος το οποίο επισκέφτηκε.

Η Άντζελα Γκερέκου επικοινωνεί με το κοινό που την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διατηρεί επαφή με τον κόσμο που την εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει στη δημόσια σφαίρα.

Aκολουθήστε μας στο instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ