Η Khloe Kardashian δεν μοιράστηκε δημόσια δήλωση μετά την είδηση ότι ο Tristan Thompson έγινε πατέρας του τρίτου παιδιού του ενώ ήταν ακόμα μαζί της, σύμφωνα όμως με την page six, μετά τη δημόσια συγγνώμη του μπασκετμπολίστα και την παραδοχή της πατρότητας, η Khloe του απάντησε ιδιωτικά για να τον ενημερώσει ότι το «εκτιμά».

Ο Thompson παραδέχτηκε ότι ήταν ο πατέρας του γιου της Maralee Nichols στις 3 Ιανουαρίου, και ζήτησε συγγνώμη από την Khloe για τον «πονό και την ταπείνωση» που προκάλεσε. «Η Khloe αποφάσισε να μην απαντήσει δημόσια, αλλά ιδιωτικά και του είπε ότι εκτίμησε το μήνυμα. Και για όλους όσοι πιστεύουν ότι μπορεί να τον συγχωρήσει ξανά, είναι ανένδοτη».

Khloe Kardashian

«Δεν θα ξαναβρεθεί ποτέ, μα ποτέ μαζί του, όμως θέλει πραγματικά ο Tristan να είναι καλός πατέρας για την κόρη τους True και να είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής της κόρης τους. Είναι υπέροχη μαμά και θέλει η κόρη της να έχει καλή σχέση με τον μπαμπά της. Η Khloe δεν πρόκειται να τσακωθεί με τον Tristan ούτε να τον αποκλείσει από την οικογένεια», ανέφερε πηγή του περιβάλλοντός της.

H γυμνάστρια που έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί του, γέννησε ένα αγοράκι τον Δεκέμβριο και ο Tristan Thompson επέμενε ότι δεν ήταν ο πατέρας. «Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα ένα παιδί με τη Maralee Nichols. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει εδραιωθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω φιλικά τον γιο μας» εξομολογήθηκε μετά το αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TRISTAN THOMPSON, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ