Η Kylie Jenner δεν αποφεύγει τη λάμψη και τη γοητεία και πρόσφατα αποκάλυψε ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην έπαυλή της στο LA.

Ωστόσο, την Τετάρτη, η επιχειρηματίας έδωσε στους θαυμαστές άλλη μια κλεφτή ματιά στο γιορτινά διακοσμημένο σπίτι της και ήταν πολύ μακριά από την προηγούμενη ματιά που μοιράστηκε.

H Kylie Jenner δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από ένα πολύ μικρότερο και πιο ταπεινό δέντρο από αυτό που στέκεται ψηλά στο μεγάλο φουαγιέ της. Το έλατο ήταν στολισμένο με πούλιες και χάντρες και φαινόταν χαριτωμένο σε μια από τις πολλές γωνιές του μεγάλου σπιτιού της. Δίπλα του, μια γιρλάντα κρεμόταν πάνω από ένα τζάκι.

Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες η Kylie Jenner άρχισε να γιορτάζει και παρουσίασε το κύριο δέντρο στο σπίτι της – αλλά αυτό πυροδότησε άθελά της διαμάχη. Ενώ ήλπιζε ότι όλα τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα στο πανέμορφο φωτισμένο και πανύψηλο θέαμα, ήταν ο πολυέλαιος της που έκανε τους θαυμαστές να πάρουν θέση και να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους.

Η Kylie Jenner πόζαρε στο πλευρό της κόρης της, Stormi, πέντε ετών, για ένα γλυκό στιγμιότυπο στην κορυφή της σκάλας της, με το δέντρο πίσω τους.

kylie jenner

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ