Η 41χρονη Britney Spears αποκάλυψε πώς αυτή και ο πρώην της Justin Timberlake, έκρυψαν την εγκυμοσύνη της από τις οικογένειές τους προτού κάνει έκτρωση, στα νέα της απομνημονεύματα The Woman in Me.

Σε μόλις μία μέρα από την κυκλοφορία του αποτελεί το νούμερο 1 βιβλίο απομνημονευμάτων από celebrity στην ιστορία. «Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου για την υποστήριξη. Δεν το πιστεύω. Σας αγαπώ», έγραψε στο Instagram. Η τραγουδίστρια είπε ότι ήταν «σημαντικό να μην μάθει κανείς» για την εγκυμοσύνη ή την έκτρωση, επομένως έπρεπε να κάνει «τα πάντα στο σπίτι», σύμφωνα με το people.

«Ήταν σημαντικό να μην μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη ή την άμβλωση, κάτι που σήμαινε να κάνεις τα πάντα στο σπίτι», φέρεται να έγραψε η Britney Spears. «Δεν το είπαμε καν στην οικογένειά μου. Το μόνο άτομο που ήξερε εκτός από τον Justin και εμένα ήταν η Felicia (η πρώην βοηθός της), που ήταν πάντα πρόθυμη να με βοηθήσει. Μου είπαν, “Μπορεί να πονέσει λίγο, αλλά θα είσαι καλά”».

H Britney Spears ανέφερε: «Την καθορισμένη ημέρα, με μόνο τη Felicia και τον Justin εκεί, πήρα τα μικρά χάπια. Σύντομα άρχισα να έχω βασανιστικές κράμπες. Μπήκα στο μπάνιο και έμεινα εκεί για ώρες, ξαπλωμένη στο πάτωμα, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας».

Η Britney φέρεται να συνέχισε λέγοντας ότι ο Justin, με τον οποίο έβγαινε από το 1999 έως το 2002, την παρηγόρησε με μουσική. «Ο Justin μπήκε στο μπάνιο και ξάπλωσε στο πάτωμα μαζί μου. Κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι ίσως η μουσική θα βοηθούσε, οπότε πήρε την κιθάρα του και ξάπλωσε μαζί μου».

«Ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ένα μωρό, ότι ήμασταν πολύ νέοι», έγραψε η Britney Spears. H star έχει επίσης γράψει για τον Justin Timberlake ότι την απατούσε.

Ο Justin Timberlake δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια τα λόγια της Britney Spears, αλλά μια πηγή είπε στο Page Six ότι ήταν περίεργος για το τι θα έγραφε. «Είναι πολύ περίεργος τι θα αποκαλύψει από τη σχέση τους», είπε η πηγή. «Τον τρώει».

main photo: BritneySpears Insta/Herb Ritts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ